Tehnički kutak > Garaža

Nova prinova u garage - - - Nexus 300 i.e.

<< < (36/38) > >>

Rox-Rab:

--- Citat: ljubo46 - 12 Ožujak, 2015, 17:20:52 ---Da ali taj pad moras dokazat da nisi ti kriv zbog njega.
a zna se u koliko posto padova nije kriv motorist. Haha
zacas bude nisi prilagodio voznju uvjetima na cesti, prebrzo vozio i takve spike i ne dobijes nist od osiguranja.

--- Kraj citata ---

frend radi u osiguranju i vjerujem da bi mi sredio nesto kad bi pao  :toothy3:

steeef:

--- Citat: 3alfa3 - 12 Ožujak, 2015, 17:10:40 ---AO+ pokriva ozlijede vozaca.
Ako sam padnes i polomis se, dobijes iste novce kao da te drugi sudionik u prometu rabio u kojem slucaju bi se naplatio iz njegovog obaveznog osiguranja

Postoji i dodatno osiguranje vozaca i suozaca, ali da bi se dobio neki novac, potrebno je ili poginut ili ostat trajni invalid u nekom postotku. To znaci, da ako je takvo osiguranje recimo 40.000 za smrt i 80.000kn za 100% invalidnost, da bi dobio 8.000kn, moras imat lijecnicku dokumentaciju da si ostao 10% trajni invalid. To je glupost, a ne osiguranje, zapravo, dobro je samo za obitelj koja nece imat troskove pogreba  ;D

Za materijalnu stetu jedino i iskljucivo kasko (ukoliko si kriv)

--- Kraj citata ---

ja sam se jednom naplatil i iz tog fonda,ali x3  :P

Rox-Rab:
Nista se nije diralo po njemu samo se vozim na satu je sad 29 000km, ja sam ga prosle godine u 6-om mjesecu uzeo sa 24000km, za sad nikakvih problema nije bilo

Danas sam zamijenio zadnju gumu sa ScootSmarticom

Before:

After:

ljubo46:
Odlicno..pa slabo se nesto vozis? Nije gust ha..ili nemas vremena?  ;D

Rox-Rab:
Najveci razlog je nedostatak vremena, sad po ljeti nemam slobodnih dana tako da ne mogu s njime van, od tih 5000km oko 1300 je napravljeno van raba, a i tu se nemam di ic vozit jer kad vidis kakva ti je cesta nemas uopce volje se ic provozit

A itako su sad u pogonu on,rox i stalker pa se kilometri ne gomilaju brzo  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju