Tehnički kutak > Garaža
Nova prinova u garage - - - Nexus 300 i.e.
ljubo46:
Pa sve sam napisao ako treba slikam navece policu.
ne znam kak tako povoljno. Bez putnika je da.
Rox-Rab:
Ja imam i AO+ i vozaca,suvozaca i motor. Znaci sve mi je osigurano a ne polovicno kao sto vecina ima
ljubo46:
I sta ti to vrijedi sta imas?
ama bas nista
skuter ti je za drugog osiguran a ne za tebe. Ak se razbijes svojom krivicom nista neces dobit osim ako nemas kasko.
dobro osiguranje putnika imas ako netko s tobom najebe tvojom krivicom pa da dobije odstetu. A sta ce mi putnici kad samo dragu vozim. A ako dode do cega ta te netko pokupi onda tvoje osiguranje nema veze. Mozes ti cuda placat.
znam sta pricam dvoje mojih ukucana radi osiguranje
3alfa3:
AO+ pokriva ozlijede vozaca.
Ako sam padnes i polomis se, dobijes iste novce kao da te drugi sudionik u prometu rabio u kojem slucaju bi se naplatio iz njegovog obaveznog osiguranja
Postoji i dodatno osiguranje vozaca i suozaca, ali da bi se dobio neki novac, potrebno je ili poginut ili ostat trajni invalid u nekom postotku. To znaci, da ako je takvo osiguranje recimo 40.000 za smrt i 80.000kn za 100% invalidnost, da bi dobio 8.000kn, moras imat lijecnicku dokumentaciju da si ostao 10% trajni invalid. To je glupost, a ne osiguranje, zapravo, dobro je samo za obitelj koja nece imat troskove pogreba ;D
Za materijalnu stetu jedino i iskljucivo kasko (ukoliko si kriv)
ljubo46:
Da ali taj pad moras dokazat da nisi ti kriv zbog njega.
a zna se u koliko posto padova nije kriv motorist. Haha
zacas bude nisi prilagodio voznju uvjetima na cesti, prebrzo vozio i takve spike i ne dobijes nist od osiguranja.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju