da li se smije cuti ikakav zvuk kada se ekrece radilica dok je u bloku, skinuo sam masinu na piaggio busio cilindar i majstor kad je pravio onu piksnu na klipnjaci sva prljavstina mu je upala u blokove , nisam otvarao blokove samo tako mucko mjesavinom par puta da izaperem to, ali se cuje neki zvuk jako slabo ali se cuje . ne znam je li to prije bilo pa me malo uplasilo.
Koju piksnu? Tamo gdje ide bolcen ili?
Kako mi idu na k. ti majstori, ja sam odavno prestao ici i kod jednoga, nemre jedan napravit delo a da ne usere ili sfušari, i to ne jer ne zna, nego im se neda
Lijepo odi kod njega i reci mu, evo majstore, sad kad si usro sad ocisti, na svoj trosak
Ja kad sam nosio jedan blok (jednog motora) da mi napravi navoj sta se pokido, lijepo zel onu najlonsku foliju za kolace zamatat, omoto oko klipnjace dva sloja i potom trakom obljepio sve rubove oko otvora cilindra na bloku, da nemre uci unutra zrno pa da ga u Sahari pustis...i tako mu odnio, jer znam te njihove fore, neda im i sl. I da, to ne moram ni govoriti, navoj je napravio u krivo (koso) pa se ti jebi
Tako da ubuduce i navoj radim sam