Tehnički kutak > Garaža
Gilera Stalker '01
anabellas:
po meni 30 000 nije neki alarm za karike mjenjat :D
sve ovisi kako je odrzavan , ak je u krivim rukama i 5 000 zna biti više nego 30 000 ;D
steeef:
--- Citat: anabellas - 06 Studeni, 2014, 12:01:28 ---po meni 30 000 nije neki alarm za karike mjenjat :D
sve ovisi kako je odrzavan , ak je u krivim rukama i 5 000 zna biti više nego 30 000 ;D
--- Kraj citata ---
istina...ima jedna eserka nova u okolicu koja je već spominjana i od mene i graleta..
sad već vjerojatno broji i 70 000 km na satu bez otvaranja mašine ikakvog i ikad.
vozi ju stariji čovjek,nikad ne tera dok se ne zagrije a onda samo pun gas i to radi većinom duže relacije..
svake 4 tkm kad se upali servisni ključ na tabli,skuter je kod nas u servisu na pregledu i po potrebi servisiranju,ovisno o kilometraži koja se nađe na satu..
topal il hladan pali na zub.
anabellas:
Ljudi to ne kuze.
Vise nastete masini kaj drze gas prvih 5 min dok je hladan neg ostalih 30 min ganjanja ;D
Ja se vozim na cca 7000-8000 do 4 crte na satu uvjek a kad se zagrije tek ful
steeef:
naravno izmjerit kompersiju je dobra stvar,čisto informativno :P
SixPack:
--- Citat: steeef - 06 Studeni, 2014, 13:38:26 ---istina...ima jedna eserka nova u okolicu koja je već spominjana i od mene i graleta..
sad već vjerojatno broji i 70 000 km na satu bez otvaranja mašine ikakvog i ikad.
vozi ju stariji čovjek,nikad ne tera dok se ne zagrije a onda samo pun gas i to radi većinom duže relacije..
--- Kraj citata ---
Svaka cast ak je 70glava natuko :notworthy: zna deda posal :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju