Tehnički kutak > Garaža

Gilera Stalker '01

<< < (3/7) > >>

redikulx:
u tri miseca prisa 3000km
minjano do sad samo svicica i mikro remen
motor pali na zub  :)
kad je hladan cvili kumplug malo  kad se krece dok ne odvoji do kraja valjda bi ga trebalo ocistit?

redikulx:
Jel postoje neki znakovi po kojima bi se znalo otprilike koliko je skuter presao?
Moj ima na satu 32000 sad al sve mi se cini da to nije njegova stvarna kilometraza jer celer od ove godine je s plavom podlogom a ne bjelom
i nema nikakvih znakova da je ikad masina otvarana, cak niti glava, jer na njoj u onim rupama di su vide ima kao neka paucina, po meni nikad tu kljuc nije dosao, a steta mi je otvarat  jer ako je ovoliko presao stvarno bez minjanja karika i ostalih ludosti to je odlicno

anabellas:
na ovom forumu je ocito standard da masina prelazi 10 000 hehe  ;D
kad 80 prede onda je pravi jeb*c  ;D

redikulx:

Za koji dan idu nove gume, zadnja se skroz istrosila  :(

SixPack:

--- Citat: redikulx - 30 Kolovoz, 2014, 18:23:16 ---Jel postoje neki znakovi po kojima bi se znalo otprilike koliko je skuter presao?
Moj ima na satu 32000 sad al sve mi se cini da to nije njegova stvarna kilometraza jer celer od ove godine je s plavom podlogom a ne bjelom
i nema nikakvih znakova da je ikad masina otvarana, cak niti glava, jer na njoj u onim rupama di su vide ima kao neka paucina, po meni nikad tu kljuc nije dosao, a steta mi je otvarat  jer ako je ovoliko presao stvarno bez minjanja karika i ostalih ludosti to je odlicno

--- Kraj citata ---

Trebao bi kod nekoga da ti kompresiju izmjeri...ak je banana (tj. stvarno nitko nikad nista otvarao) bilo bi dobro onda barem karike promjenit ak je sve drugo ok... Na Piaggio AC serijali sta sam mjerio sa Piaggio spuhom bez kata na 16-18k km je bilo cca 6.3-6.5b na toplo... Cisto kao referenca nek ti bude...  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju