Ostalo > Svijet računala i mobitela
@ Kineski mobiteli @
Tomi_ZG:
--- Citat: Grale - 31 Kolovoz, 2014, 16:57:23 ---Eto tomi kaj čekaš, ti bi takav neki mob :D
Znaci taj s bangooda izađe 2200 grubo računajući, i nije neka razlika. Nije ni 200 kn malo, pa ko voli nek izvoli.
--- Kraj citata ---
Ma da je i razlika 400kn prije bi uzeo kod nas,ma ja ću vj. uzet g2,samo čekam popuste a to će uskoro.
igor.sb:
--- Citat: Grale - 31 Kolovoz, 2014, 15:55:22 ---Koja je cijena mi3 i redmija 1s s davanjima cca iz vana?
U extreme digitalu je cijena 2400, odnosno 1300, pa jel isplativo? S obzirom da dođeš u trgovinu i isti dan ga nosiš kuci, i imaš domaću garanciju...
Oneplus One je 3100, kak on stoji vani?
Inače slažem se s igorinom, mani se tih mtk procesora, makar imali 256 jezgri.
--- Kraj citata ---
ekipa masovno mi3 kupuje s mobicitya (UK) do nedavno je bio cca 1600kn, imas kupon za free dostavu, danas je nesto skuplji digli cijenu vidjeli da mobovi idu ko ludi
i ono glavno je sto mozes odabrati bez VAT-a kao da nismo u EU (njihova greska)
http://www.mobicity.co.uk/xiaomi-mi-3-16gb.html#.VAM9xuN_v8Q
iako su manje vise out of stock, mobove salju kroz 10ak dana, a kuci dolaze za par dana, ako se i sjebe ne moras slat u kinu nego sibas za eng kod bibe ::)
Tomi_ZG:
Ja ne znam ko bi imao živaca slat mob van na popravak pa ga čekat nazad,pa nek se dogodi(a zna se) da sfušare pa onda opet loptanje,ja sigurno ne,natežeš se sa servisima i dok su ti pod nosom,a kamoli ovak.
Grale:
To je bome isplativo s te stranice, čital sam da naručuju s nje, al nisam kužim u čemu je caka ;D
Nije neki problem slat mob u eng dok je pod garancijom, ne vjerujem da bi sve skupa trajalo dulje od 3 tjedna, sa slanjem i svim.
Nisu ni kod nas loši serviseri, prvenstveno agram s kojim imam iskustva, na prošlom mobu mi pukla kartica i ustala unutra, riješili mi pod garancijom za dva dana. Sad na SP-u mi je gornji dio tača zajebaval, odnel ga u servis i za 3 radna dana mob bil gotov, zamjenili komplet ekran.
Njima je u interesu da što više priznavaju garancije jer ne plaćaju oni dijelove koje mjenjaju, niti rade to za džabe, već ih proizvodac plaća.
balicdim:
evo jedan jeftini kinez
jedina zamjerka je na rezoluciju
http://www.ebay.com/itm/UK-STOCK-TECA-G88B-ANDROID-4-4-KitKat-OCTA-CORE-3GB-RAM-18MP-5-5-SMARTPHONE-/310969782095?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item48673e4f4f#ht_17487wt_1155
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju