Ostalo > Svijet računala i mobitela
@ Kineski mobiteli @
zvonkec92:
--- Citat: zemo323 - 07 Lipanj, 2014, 10:47:53 ---za te novce možeš kod nas naći dobar mobitel sa garancijom.. ne znam zašto se mučiš sa kinezima :dontknow:
--- Kraj citata ---
jer 2gb rama, ful hd ekran i ostale stvari kod nas nemožeš kupit sigurno za te novce :D :icon_thumright:
zemo323:
--- Citat: zvonkec92 - 07 Lipanj, 2014, 10:50:13 ---
--- Citat: zemo323 - 07 Lipanj, 2014, 10:47:53 ---za te novce možeš kod nas naći dobar mobitel sa garancijom.. ne znam zašto se mučiš sa kinezima :dontknow:
--- Kraj citata ---
jer 2gb rama, ful hd ekran i ostale stvari kod nas nemožeš kupit sigurno za te novce :D :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
aham.. kužim
vidim da želiš kineza a ja nikako skužit šta je tako posebno u njemu ;D
ivano_007:
Xiaomi modeli imaju drugačiji procesor nego ostali. A u 90% slučajeva Kinezi koriste ne toliko pouzdane MTK procesore npr. nemojte se čudit ako budete imali problema sa GPS-om na ovakvim procesorima u svezi lociranja i praćenja il masovna mana kod svih Kineza je preslaba bljeskalica. Ja sam kupio u 11. mjesecu Cubot GT99, tad je bio best buy, a bio je slab izbor ostalih modela, ljudi masovno imaju problem sa šuštanjem pri pozivu, neki prije neki poslije. Zalijepio sam foliju kod baterije i sve šljaka već 2 miseca bez ikakvih problema i šuštanja. Sa carinom sam platio 1050 kn i zadovoljan sam zasad, na benchmarku daleko bolji rezultati od S3 koji je tad koštao 3500 kn.
Xiaomi je njihov Iphone i zato za veću cijenu dobijete mobitel slabijih karakteristika, ali je dosta pouzdaniji. Jel vam poznata ova slika? Ovako oni predstavljaju nove modele. Crna majica, traperice, izad platno, identično ka i Jobs Iphone :icon_biggrin:
zvonkec92:
--- Citat: ivano_007 - 07 Lipanj, 2014, 17:37:33 ---Xiaomi modeli imaju drugačiji procesor nego ostali. A u 90% slučajeva Kinezi koriste ne toliko pouzdane MTK procesore npr. nemojte se čudit ako budete imali problema sa GPS-om na ovakvim procesorima u svezi lociranja i praćenja il masovna mana kod svih Kineza je preslaba bljeskalica. Ja sam kupio u 11. mjesecu Cubot GT99, tad je bio best buy, a bio je slab izbor ostalih modela, ljudi masovno imaju problem sa šuštanjem pri pozivu, neki prije neki poslije. Zalijepio sam foliju kod baterije i sve šljaka već 2 miseca bez ikakvih problema i šuštanja. Sa carinom sam platio 1050 kn i zadovoljan sam zasad, na benchmarku daleko bolji rezultati od S3 koji je tad koštao 3500 kn.
Xiaomi je njihov Iphone i zato za veću cijenu dobijete mobitel slabijih karakteristika, ali je dosta pouzdaniji. Jel vam poznata ova slika? Ovako oni predstavljaju nove modele. Crna majica, traperice, izad platno, identično ka i Jobs Iphone :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
a daj mi reci taj xiaomi procesor jel jači od ovih octa core?
ivano_007:
Ma đavla ćeš ti primjetit razliku između 4 i 8 jezgri, to je ka i većina stvari na mobitelu "napumpavanje" brojki zbog kupaca.
A Snapdragon procesor koji se ugrađuje u Xiaomi je ono vrh procesora za mobitela i naravno da je puno bolji od Mediateka (MTK). Al otkad sam kupio mobitel, više ne pratim što izlazi, što je popularno, a što ne.
Btw. evo tema na forumu u kojoj imate svaki dan neke novosti, modele, iskustva...
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/kineski-mobiteli-tema-odabir-rasprave/192996.aspx?page=140
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju