Ostalo > Svijet računala i mobitela
@ Kineski mobiteli @
andy:
Ma znam, čitao sam dosta po forumima i stranica je sigurna i dolazi brzo, a i PayPal je tu pa me nije strah ništa..
Već da si carinu nekak sredim, da ne platim, e onda mi se isplati.. Ovak mi nije u planu jer trenutno imam čist oke mob, al ak mogu neš malo nadoplatit i imat zvijer uzeo bi
zvonkec92:
stigo mob danas, uffff šta je ogroman, iznenadilo me tih 5.7" al nema šta mob je zvjer. presretan sam :D neš preeejebeno *_______*
balicdim:
--- Citat: zvonkec92 - 11 Srpanj, 2014, 17:46:44 ---stigo mob danas, uffff šta je ogroman, iznenadilo me tih 5.7" al nema šta mob je zvjer. presretan sam :D neš preeejebeno *_______*
--- Kraj citata ---
pukni selfie preko zrcala da ga vidimo :toothy3:
@andy uzmi bilo koji samo da nije HDC i TENDA jer sam ja preko njih popušio na carini i išlo je na povrat
a nije no ovo loše , jedina boljka baterija
http://www.fastcardtech.com/Newman-K18-16G-Smartphone.html
ni ovaj lenovo nije loš, štoviše za tu cijenu jeodličan, ali je boja za kiflu
http://www.fastcardtech.com/Lenovo-Golden-Warrior-S8-Android-Phone.html
sve u svemu pronjuškaj na stranici što sam linkao ima svega, vjerovatno šve što se u kini može nabavit, jedono je problem kod njih narudžba, nije free ispod 200$
andy:
Na toj stranici samo dva modela od Xiaomi :/
Nisu mi ova dva nes, zbog proca.. Xiaomi ima Snapdragona, mislim da je sve odmah jasno.. Zato i po benchmarku ima po 10 000 vise od ovih modela s MTK, cak i 8-jezgrenim..
Xiaomi, definitivno bestbuy i to na to2c, mislim da nigdje drugdje nema jeftinije
FeZox-team:
--- Citat: Tomi_ZG - 07 Srpanj, 2014, 19:18:03 ---Daj bokte Zvonkec kakva je to cigla gore na linku,to kad telefoniraš izgledaš ko da držiš lcd televizor na glavi.
Kaj se tiče ram memorije manjak se najviše osjeti prilikom multitaskinga.
--- Kraj citata ---
hahahha e al pazi svako svoj ukus i rank ima
i ja dok sam sebi birao gledao sam da nije ispod 6inci i mora imat FHD sliku, cameru min 8mpx
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju