Ostalo > Svijet računala i mobitela

@ Kineski mobiteli @

<< < (4/29) > >>

zvonkec92:

--- Citat: FeZox-team - 06 Srpanj, 2014, 21:30:10 ---s banggooda imam INEW i6000 mobitel vec evo cc 9 mjeseci reci cu vam najisplativija kupnja s intereneta meni do sad
zamjerki nemam ni najmanje sasvim uredno radi u svakom pogledu necu ga mjenjati dok ne rikne koliko mi se svidio za tu svotu novaca imam predobru stvar
to je mob s 7,5 inci FHD ekranom bez sumnje baterija mi traje do svakih 4 dana
oko 1500 kuna samo mobitel i carina me lupila sve skupa ravno 2000 kuna izasao

--- Kraj citata ---
jeben mob, ja sam do nedavno imo 1.2 quad core i 1GB rama al mi je to premalo :/ pa sam gledo da ovaj put uzmem nešto sa 2gb i boljim ekranom i odabro sam taj Elephone P8. ako se pokaže dobar taj kinez, prosljedim ga curi a ja si uzmem

ovo:

http://www.banggood.com/Ulefone-U7-Phablet-7-inch-2GB-RAM-MTK6592-1_7GHz-Octa-core-Smartphone-p-930127.html

ivano_007:

--- Citat: zvonkec92 - 06 Srpanj, 2014, 21:38:28 ---jeben mob, ja sam do nedavno imo 1.2 quad core i 1GB rama al mi je to premalo :/ pa sam gledo da ovaj put uzmem nešto sa 2gb i boljim ekranom i odabro sam taj Elephone P8.
--- Kraj citata ---

Kako misliš da ti je 1GB RAM-a malo i quad core 1.2? Inače ja u brzini ne primjetim nikakvu razliku između 1GB i 2GB? Što ti radiš sa tim mobitelom? :laughing7:

zvonkec92:

--- Citat: ivano_007 - 07 Srpanj, 2014, 13:31:31 ---
--- Citat: zvonkec92 - 06 Srpanj, 2014, 21:38:28 ---jeben mob, ja sam do nedavno imo 1.2 quad core i 1GB rama al mi je to premalo :/ pa sam gledo da ovaj put uzmem nešto sa 2gb i boljim ekranom i odabro sam taj Elephone P8.
--- Kraj citata ---

Kako misliš da ti je 1GB RAM-a malo i quad core 1.2? Inače ja u brzini ne primjetim nikakvu razliku između 1GB i 2GB? Što ti radiš sa tim mobitelom? :laughing7:

--- Kraj citata ---
koristim ga  :icon_thumright: 

Tomi_ZG:
Daj bokte Zvonkec kakva je to cigla gore na linku,to kad telefoniraš izgledaš ko da držiš lcd televizor na glavi.
Kaj se tiče ram memorije manjak se najviše osjeti prilikom multitaskinga.

luka_cro:
Ja imam vec 5mj iNew V3, zadovoljan mobom, sve super radi, minus je slabija baterija samo 1630mah cini mi se....platio ga 900kn preko banggooda

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju