Ostalo > Svijet računala i mobitela
@ Kineski mobiteli @
zvonkec92:
--- Citat: andy - 04 Studeni, 2014, 09:02:32 ---Gledao sam mobicity i kao i sto Grale kaze, preskupo mi je nekako..
Odgovorili mi s pande i coolicool da oni nemogu softver promijeniti da mi podržava 900mhz..
--- Kraj citata ---
znaci da te onaj cigo u hangaru htio sjebat..
balicdim:
evo malo xiaomi iz europe
http://www.xiaomishop.com/28-eu-direct
dostava od 48$ iz eu warehouse bez carinskih zavrzlama
andy:
--- Citat: zvonkec92 - 04 Studeni, 2014, 09:24:14 ---
--- Citat: andy - 04 Studeni, 2014, 09:02:32 ---Gledao sam mobicity i kao i sto Grale kaze, preskupo mi je nekako..
Odgovorili mi s pande i coolicool da oni nemogu softver promijeniti da mi podržava 900mhz..
--- Kraj citata ---
znaci da te onaj cigo u hangaru htio sjebat..
--- Kraj citata ---
Zasto to misliš? Oni u hangaru prepakiravaju te mobitele jer su oni svi za hrv tržište i imaju podršku za 900mhz. Problem je u softveru, a kinezima se očito neda zajebavati ili neznaju ili nemaju softver..
Jer npr ZOPO 998 koji se prodavao početkom godine nije imao 900mhz podršku, zatim od 6mj dolazi s 900mhz, promijenili su softver, pa sad kad i gledaš na kineskim stranicama 998 ima podršku na 900mhz
Drnda:
Jel tko od vas uzeo Xiaomi mi4?
ako je, kakva su iskustva, kolika cijena na kraju izadje i tako opcenito , baterija, brzina, pouzdanost ...
andy:
--- Citat: balicdim - 31 Listopad, 2014, 20:34:18 ---@andy - nađi nekog kineza koji šalje putem NL ili bilo koje EU pošte jer u zakonu piše ovako
roba podrijetlom iz Kine ocarinjena u drugoj državi članici Europske unije, tj. za koju su plaćena uvozna davanja u toj državi članici smatra se robom Zajednice. Takva roba kupljena od druge tvrtke iz zemlje članice Europske unije koja dolazi u poštanskom prometu, nije predmet carinjenja.
detaljnije na
http://www.carina.hr/Carina/CarinskiPostupakPosta.aspx
ja sad čekam THL T11 koji je na carini, naručen iz kine-prepakiran u nizozemskoj- zadržan jer nema računa na kutiji
račun poslan na kojem još kinez piše da će poslat sa manjom cijenom nego što košta ili da je repariran da se izbjegne carina, ali ako mi nabiju porez ja ću se samo pozvat na zakon od gore jer je prvo uvezen u NL pa tek onda u HR
--- Kraj citata ---
Jel stigao mobitel, kak je prošlo ovo s carinom?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju