Tehnički kutak > Tuning skutera
sco8 i kit ili?
Tajfo1904:
pozdrav,novi sam na forumu te bih vas zamolio za pomoć,imam typhoona 97.god sa mašinom od novijeg typhoona,sve je serijski osim malossi fly kvacila,na njemu je 17.5 karb...zanima me koliko bih dobio da stavim multivar i sc08 u odnosu na multivar i tt-zx ili tako neki auspuh tog ranga,jeli velika razlika? mozda bi se i u skorije vrijeme stavljao base kit tipa dr evo pa me zanima trajnost i snaga kita i sc08 i dali bi karb 17.5 bio dovoljan na taj setup?
neos 123:
multivar ti daje bolje ubrzanje i piaggio sa spuhom i multivarom ide jakoo dobro
base kit tipa dr.evo je best buy po meni em je jeftin dobar izdrzljiv...kolko znam sc08 je super spuh ako neko nevoli puvalicu ali opet tu pricekaj nekog iskusnijeg kod piaggio masina
steeef:
sc08 je dobar spuh al sa zx-om il sličnim išel bude skuter bolje..trajnost mašine s tim nebude kraća..
multivar i zx su ti dobra podloga za stavit neki base kit gore.
Tajfo1904:
a citao sam negdje da su sc08 i zx tu negdje po snazi a opet zx mi je ljepši puno,lako bi se on utišao...a stavio sam oglas da kupujem multivar i zx,karb 17.5 vec imam,pa bih to zasad stavio i fly je vec gore pa bi kasnije mogao i base doc na njega...dali znas otprilike kako bi trebalo uštelat prijenos u kombinaciji multivar,fly i zx te treba li štagod na karburatoru štelat? puno pitanja al nisam baš iskusan pa bih volio dobit neke informacije
SixPack:
Nisu isti, ni blizu, sa zx-om ces imat i vecu krajnju i lakse ces ju nabrat neg s sc08... To je onaj tajfun s balonkama, kao stalker? Oni imaju dosta kratku getribu tak da ti je krajnja jos manja al zato puni ko blesav...
Vozio ja sadasnji ac protiv bivseg stalkera, ista masina, isti copy/paste setup, isti spuh, jedino ja imam mrvu duzu getribu radi dosta manjeg promjera kotaca i nemrem mu nista, jedino na dugoj ravnici ili nizbrdici sam brzi radi vece krajnje i ful me hebe sta nema elasticnost/moment ko stalker...tak da jbg to ti je kompromis, vidi sta hoces :dontknow:
Vidi prvo sta ti prioritet...ak ti je bitno po otovrenoj i zelis vecu krajnju, najbolji setup ti je roknut YasuniR,eventualno multić, a kasnije lako bacis i neki kit bacit (drevo,polini sport), s tim ces izvuci najvise, ima sirok powerband i dosta vrti, a opet cupa i i z podruma odlicno, trebao bi ic ko mutav i imat lijepu krajnju :icon_thumright:
Ak zelis obrnuto, dosta ti je kit i sc08, a serijalovic+sc08 ce te krajnja jako frustrirat, bar je mene :dontknow:
Za serijalovica s sc08 i dell'17.5 dosta ti je dizna .58 (m6navoj), jedino ak si gore negdje sj.Hrvatska rokni .60 role na serijalovica 5.8 + bijela sa TC jer sa serijskom centralnom je ajd bok :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju