Tehnički kutak > Tuning skutera

sco8 i kit ili?

<< < (2/5) > >>

Tajfo1904:
Je tajfun s balonkama,al je masina od novijeg typhoona onog...odlucia sam stavit zx,tt i multivar..netreba mi skuter za neku posebnu otvorenu voznju,vecinom je to gradska al bi tia da lipo ide...a koje role,federe,centralni i diznu da stavim,jel dosta dizna 64-66 dizna,role oko 6.0 u multivar,serijski federi ili malo tvrdji i centralni serijski?

SixPack:
Za zx+multiuvar na AC ne znam kak se ponasa serijska centralna, probaj uvijek u brdo pa vidi, to ti je najbolji pokazatelj elasticnosti, jel radi kak treba il ne...a role u pravilu idu oko +1g neg na serijalovic vario :dontknow:
Koju novu masinu mislis, hiper2? Onda bi u njoj trebao imati 6.4 role, pa rokni te u multiupraktik pa vidi jel trebaju tezi ili laksi, nek ti bude neka okvirna referenca  :icon_thumright:

SixPack:
Bolje da roknes neki base (drevo,p.sport) + sc08 i multivar i vise od toga ti ne treba ak ne mislis peglat po otvorenoj, a i krajnja ce ti sigurno biti veca neg samo sa zxom  :icon_thumright:
Kazem sc jer nema vune koja ce prdnut, dosta je tih (za raziku od zx koji grmi) i ici ces duplo bolje uz dosta manju potrosnju neg serijalovic+zx :icon_thumright:
Jos s onim kratkim prijenosom, ima da okida za po gradu za istu potrosnju ko i serijalovic  :headbang:
Meni je stalker za po gradu bio majka bas zbog prijenosa...to kad ustelas prijenos to ima da okida  :jerk:
Hebala me ful ta krajnja pa sam cak mislio roknut duzu getribu, od lc, al ne isplati se ni centa...bolje ovak  :)

Tajfo1904:
Neznam jel hiper2 jer masina je od tajfuna onog sa drugacijim farom,rukohvatom i plastikom volana,a ne najnovijeg...jel na multivar inace ide bijeli centralni na serijalu? Zasad ce ostat serijala jer nemogu sad kupit i auspuh i vario i kit,al bi tia samo multivar i zx dobro postelat i meni dosta zasad,nije mi bitna potrosnja po litre gori doli...a kolika ti je bila krajnja?

SixPack:
Hiper2 je masina ak je ovaj na slici...i onaj najnoviji tajfun sta je izaso, onaj kineski, istu masinu ima,isti vrag :icon_thumright:
Rokni bijelu+TC i probaj roknut ove serijske 6.4 role u multivar pa vidi kak ce se ponasat sa zx-om... A diznu probaj za pocetak 64-65 + iglu na treci zarez pa vidi kakva ce biti svijecica na raznim otvorima gasa, al trebalo bi biti ok.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju