Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Da li ici na put od 280 km s Piaggiom NRg DT 2008 ?

<< < (2/4) > >>

Jakov_99:
ma ako je odrzavan prevali i vise ko nista

Adis L.:

--- Citat: 3alfa3 - 05 Lipanj, 2014, 23:19:40 ---Nema veze sto je AC.
Glavno da je ispravan

--- Kraj citata ---

Nov remen, valjcici. presao 13 000.  Full sintetika ulje. Znaci mogao bi pregurati, nema puno uzbrdica.

du_vlaho:
Ja se pitam čemu forsiranje?

Što nije bolje uzet lijepo auto i ko čovjek doći na odredište?

Je da ima to sa skuterom svojih čari, no to se kasnije manifestira kao bol u koljenima, leđima itd...

Ja kad napravim 50km dnevno na skuteru, već mi ga je dosta za tjedan dana...

Sve ima svoje zašto je napravljeno, pa bi se tog trebalo i okvirno pridržavati odnosno poštivati. Skuteri su najviše za gradsku vožnju, ako ćemo realno... sve van grada je glava u torbi, što zbog nemogučnosti razvijanja brzine, što od straha od prometne policije u slučaju skutera bez blokada...

Samo moje mišljenje...

Štoviše, može skuter i 1000km u komadu bez greške, manja su naprezanja kad je materijal vruć i nabija kilometre, nego kad ide na kraćim relacijama...

Moje mišljenje  :notworthy:

marko0091:
ma bez problema to ide sa jednim stajanjem  :icon_thumright:

dhorvat:

--- Citat: marko0091 - 06 Lipanj, 2014, 13:11:53 ---ma bez problema to ide sa jednim stajanjem  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Za dobro poštelanu mašinu nikakav put nije problem. Jedino na dugim relacijama remen jako trpi  :laughing7: Ja osobno nikad nebi išel na 50-ki sa kevlarom nekud dalje. Kad je prijenos dovoljno vruć onda se remen lijepo rastegne, padnu malo okretaji i znam da moram ili smanjit tempo ili stat i odmorit. A kevlar samo pukne  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju