Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Da li ici na put od 280 km s Piaggiom NRg DT 2008 ?
dr.mrgood:
Ti najbolje znas svoj skuter i kako je odrzavan, prema tome ti si osoba koja to moze najbolje znati. Ja znam za svoj skuter da bi to presao bez problema.
stipe:
tema je stara ali eto...
ja san prije misec dana, 06.06, taman kad je tema bila aktivna, isao u rijeku po svoj liberty 50...
nisam ga ni vidio, niti znao u kakvom je stanju bio, lipo sam dosao gore, pregledao ga i kad sam vidio da je sve uredno, sio i dovezao ga :)
doduse, zracno hladjenje je, pa sam stajao svakih 30tak km, da se malo ohladi, ali nikakvih problema nije bilo...
i jos ima 24000km, kao ono, puno za 50ccm :toothy12:
bitna je volja :icon_thumright: a razglabati u temi moze svatko...
3alfa3:
--- Citat: stipe - 09 Srpanj, 2014, 09:19:41 ---tema je stara ali eto...
ja san prije misec dana, 06.06, taman kad je tema bila aktivna, isao u rijeku po svoj liberty 50...
nisam ga ni vidio, niti znao u kakvom je stanju bio, lipo sam dosao gore, pregledao ga i kad sam vidio da je sve uredno, sio i dovezao ga :)
doduse, zracno hladjenje je, pa sam stajao svakih 30tak km, da se malo ohladi, ali nikakvih problema nije bilo...
bitna je volja :icon_thumright: a razglabati u temi moze svatko...
--- Kraj citata ---
Zasto mislis da je nakon 30km bio zagrijaniji nego npr. na 10km?
stipe:
nije bio zagrijaniji, temperatura mu je ista bila, ali racunam da je bolje da malo stanem da predahne, nego da vozim u komadu tu udaljenost...
a i lakse mi je za guzicu :toothy9:
ljubo46:
Ma pa ne moras bas svakih 30km stat, jer kad stanes bas tada rastu temperature jer nema hladenja kao u voznji. Znaci bolje ti se vozit u komadu koliko ti mozes i zelis, nego li mislit na mehaniku skutera.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju