Tehnički kutak > Tuning skutera

Dilema... Malossi Delta ili Stage6 Torque Conrtol Cluthc

<< < (3/6) > >>

SlowRider:

--- Citat: vpucko - 26 Kolovoz, 2008, 20:29:31 ---tak da kupi koje ti je lijepse :)

--- Kraj citata ---

pa kakve to veze ima sa dijelovima  ::) isto ko da biras trophy i due, uzet cu si due zato sto je ljubicast. :laughing7:

A ako biras stage 6 spuh samo zato sto je ljepsi, e onda ces se opeci ;)

vpucko:
ma ja kazem da je razlika izmedju wingbella i s6 R/T minimum nije razlika ko trofy i due kuzis sta hocu rec, tak da tak neke djelove mos birat na ljepotu posto razlika je minimum, mislim to je sve zajebancija, al to tak pricam da je razlika toliko mala da mos birat djelove na konto toga sto ti lijepse izgleda

si skuzio sta hocu rec?

SlowRider:

--- Citat: vpucko - 26 Kolovoz, 2008, 20:57:54 ---ma ja kazem da je razlika izmedju wingbella i s6 R/T minimum nije razlika ko trofy i due kuzis sta hocu rec, tak da tak neke djelove mos birat na ljepotu posto razlika je minimum, mislim to je sve zajebancija, al to tak pricam da je razlika toliko mala da mos birat djelove na konto toga sto ti lijepse izgleda

si skuzio sta hocu rec?

--- Kraj citata ---

Skuzio sam, al kakve veze ima ljepota sa dijelovima koji se uopce ne vide kad je sve namontirano.

cvele60:
Pa to ti je onih par sati radovanja zbog novog tuning dela;dok ga ne stavis ispod dekla :icon_biggrin:

Benjamin:
Bilo bi dosta offa....

ak nema niko nis pametnog za napisati bolje da nis ne pise...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju