Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Rolice problem  (Posjeta: 801 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline dino gp1

• MS elite
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • Gdje god te život nosi, uvijek moraš znati tko si
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Rijeka
Rolice problem
« : 25 Kolovoz, 2008, 21:54:20 »
Danas sam ugradio žute federiće kvačila i start nije dobar, rolice su 5.7 u multivaru 2000 (i pokazale su se preteške, dobro da nisam kupio 6.1gr) i koje preporučate? Probat ću sa 5 gr. Trenutno su tri 5.7 i još tri neke žute koje su bile preko 6 gr ali su probušene borerom (  kućna izrada i sada su oko 4.9gr) tako da je prosječna težina 5.3 ali opet nisam zadovoljan!

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
Odg: Rolice problem
« Odgovori #1 : 26 Kolovoz, 2008, 00:29:11 »
Danas sam ugradio žute federiće kvačila i start nije dobar, rolice su 5.7 u multivaru 2000 (i pokazale su se preteške, dobro da nisam kupio 6.1gr) i koje preporučate? Probat ću sa 5 gr. Trenutno su tri 5.7 i još tri neke žute koje su bile preko 6 gr ali su probušene borerom (  kućna izrada i sada su oko 4.9gr) tako da je prosječna težina 5.3 ali opet nisam zadovoljan!

1. kako nije dobar? Previsoki okretaji ili preniski? Ako su previsoki i ako se vrti a neće da krene onda su pretvrdi federi.
2. možda nisu rolice krive. U kakvom je stanju remen? Ako ima puno kilometara, trebalo bi ga promijenit. Kod mene je na minarelliju dan i noć razlika sa novim i starim remenom. Potrošnja remena se mjeri u širini. Uzmi šubler i izmjeri širinu starog i dođi u dućan i izmjeri novi...
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline dino gp1

• MS elite
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #2 : 26 Kolovoz, 2008, 11:43:10 »
1. kako nije dobar? Previsoki okretaji ili preniski? Ako su previsoki i ako se vrti a neće da krene onda su pretvrdi federi.
2. možda nisu rolice krive. U kakvom je stanju remen? Ako ima puno kilometara, trebalo bi ga promijenit. Kod mene je na minarelliju dan i noć razlika sa novim i starim remenom. Potrošnja remena se mjeri u širini. Uzmi šubler i izmjeri širinu starog i dođi u dućan i izmjeri novi...

Probao sam sa bijelim federićima i nije bilo dobro, crne neću ni spominjat a žuti su najbolji od ta tri iz paketa! Remen je malossi kevlar belt ( stavljen je novi prije 250km).

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #3 : 26 Kolovoz, 2008, 14:14:35 »
Hm... teško je od oka reći točno.
Recimo meni se desilo nešto jako čudno prije mjesec dana. Imam TOP variomat sa remenom koji dođe sa njim i već je bio djelomično potrošen. Kupio sam Polini Kevlar remen i motor je slabije ubrzavao i izgubil sam 20 KM/h(!!!) krajnje brzine. Vratio sam ga uredno u dućan i vratili su mi novac, a ja sam montiro stari remen gore i dalje se vozim tako!

Probaj od nekog posudit obični remen pa probaj, niš te ne košta.
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline dino gp1

• MS elite
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #4 : 26 Kolovoz, 2008, 15:01:38 »
Hm... teško je od oka reći točno.
Probaj od nekog posudit obični remen pa probaj, niš te ne košta.

Imam doma serijski pa ću probat!