Općenito > Generalno o skuterima
Luna vision 3
luna500rr:
--- Citat: JogFromYamaha - 08 Listopad, 2015, 21:13:17 ---al definitivno 9500kn kolko sada hoceju za nju nije dobra cijena za ono sto dobis
--- Kraj citata ---
rado bi i doda jos malo pa dobio ovo
luna bi najcesce zaribala zbog dvi stvari...uljna koja zakaze ili pregrijavanje...vamo ce uljna tesko zakazat jer ventilator ne nanosi blato u nju vec je zasticenja ispod poklopca pumpe od vode, te cim je vodenjak tesko da ce prokuhat...oce li kapit nezz al lakse je reparirat pumpu il stavit minarellijevu neg minjat garnituru cim se temperature priblize 40 u dalmaciji...
eladio:
ma kakvi, za 50ccm kineza dati oko 8milja kuna je vrh vrhova.. iako za tu lovu nadjes puno toga lijepoga ako imas keša :redface:
Boxer1980:
Pozdaffffff svima,
- ja sam danas kao što i rekoh napravio prvi srvis na luni 3 , skinuo blokadu i ide 65 kmh sa skinutom blokadom a pošto neznam koliko blokada ima neznam ali ču ih nazvat i pitat da li ima još koja blokada da ide brže, kompletan servis + skidanje blokade i litra ulja 2t Fuchs silkolene scoot sport 2 sa ukupnim računom 370kn.
meni je luna 3 odlična i jako sam zadovoljan sa zadnjim kočionom disk jer staje odlično a na suhome je potrebno podosta jako pritisnut ručicu da kotać zaustavi, dobro leži na cesti i meni ne da je samo lijepog izgleda i dizajna već naj-ljepsi skuter a tako i svi kažu, a sada imam i povratne informacije da je jedna firma uzela nekoliko komada i napravila nekoliko tisuća km i nema problema. U beta moto su mi osobno rekli da nema do sada nikakvih reklamacija od kupaca. Moj odabir Lune 3 je bio samo izgled i da nije loš skuter kao šta kažu za kineza, priznajem da sam bio skeptičan ali vidjet če se sve .
Eto malo nekoliko info sa moje strane.
:hbusa:
eladio:
..da probas drugi npr talijanski skuter shvatio bi da ima razlike, ali drago mi je da si ti zadovoljan.. ..kad budes htio nesto poboljsat bar imas tu ekipu koja ce te odmah savjetovat :icon_thumright:
Boxer1980:
Da , htio bih okupit ekipu koja vozi lune da se sastajemo kao šta se sastaju određene ekipe sa autima kod bille rotor, ja osobno stanujem i u samoj blizini te bille rotor i bilo bi mi drago da imamo ekipu koja je fan tih skutera ili ima možda već negdje takvo što??? novi sam skuteraš pa eto ako ima zainteresiranih neka se jave ovdje da razmjenimo iskustva , ili ako postoji mjesta gdje se svi skuteraši nalaze da se priključim.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju