Općenito > Generalno o skuterima

Luna vision 3

(1/5) > >>

martin1111:
Vidim da beta moto ima u prodaji lunu vision 3 Dal je ko probao vozit, koje su razlike u odnosu na dvojku sobzirom na dosta višu cjenu?

JogFromYamaha:
bolja je, frend je kupio ovu zimu i dosta je bolja naspram dvojke i jedinice
masina je identicna i dalje samo je bolji fergazer gore i odotraga ima disk kaj je jako bitna stvar jer onaj bubanj nista nije vrijedio

uglavnom jako zgodna igracka i plastike su naspram onih staklenih drasticno bolje

luka.ck:
Ja ju nisam vozio al sam ju vidio u jednom trgovackom centru. Meni se osobno skuter jako svida, plastike mi dijeluju kvalitetno, a kako kaze i Jog, otraga vise nije bubanj nego disk sto je odlicno.

Boxer1980:
Ja sam kupio Lunu 3 i jako sam zadovoljan  , meni najljepši skuter ikada viđen, ko ga je vidio svi kažu jako zapadajuć skuter , nitko nije ni pomislio da je tzv. Luna 3, svi misle neki talijan al eto , po mojim saznanjima da je bio 2014 godine proglašen naj-ljepsšim skuterom, to sam na forumu isto pročitao da me nekolicina ne bi napadala.
Sada imam 200 km i idem na prvi srvis sa 300 km a i nije skup 300 kn sa time da je i u cijeni skidanje blokade, ja sam zadovoljan a najviše me smeta kaj ide samo 45km/h

eladio:
napokon disk iza..  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju