Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera vx
stark1:
a sta ako necu
Jandro:
--- Citat: replcnt - 13 Travanj, 2008, 13:03:06 ---
--- Citat: gigo_sf2 - 12 Travanj, 2008, 23:51:23 ---nemas potrebe *****u,on je to jos u 2 2007...hahahaha
--- Kraj citata ---
dobro ako čemo tako nije niko nikog, tj jesmo obojica BCD ov runner a ti gigo sa šitfajtom odj
--- Kraj citata ---
sam šta na ovom je original prednja bcd maska, a na tvom kolko vidim seriska zrezana
a i da je neko nekog kopiro boli me k**ra*, da ja nešt složim i da me neko kopira bio bi sretan jel bi znao da se to ljudima onda sviđa
Jandro:
--- Citat: andy - 13 Travanj, 2008, 12:28:56 ---i jandro koliko je uloženo novaca u ovakav styling i setup, za trud vidim jaaako puno... :headbang:
i kolko dugo ga sređujete..a ja prije nisam ni vidio taj skut u gradu, ko to uopće vozi jel to tvoj ili od valuha... :icon_scratch:
:icon_thumright:
--- Kraj citata ---
nije ni moj, ni od valuha, nego od brokena
moj je ovaj iz avatara
a za to kolko je uloženo nek broken javi, al ja mislim da su tu cifre i oko 2500€ i više kad bi sve zbrajo čovjek
Jandro:
evo jedna fora slika slikana s moje strane gdje se vidi cigan i gazda koji ga naslikava s digitalcem tak da sutra bude bilo slika
andy:
--- Citat: Jandro - 13 Travanj, 2008, 21:17:56 ---evo jedna fora slika slikana s moje strane gdje se vidi cigan i gazda koji ga naslikava s digitalcem tak da sutra bude bilo slika
--- Kraj citata ---
jel bi to bila barutana jel tak.....fora je...
i pošto ste iz bj di nabavljate dijelove za motore??? :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju