Samo da napomenem da sam po zanimanju bravar, radio sam sam rezonantni auspuh za svoj skuter, a i znam dosta o skuterima. Kao prvo, sa ledom nikako jer ce se previse napuhat kao ovaj gore sa slika, a ako vam led rasiri ovaj prvi konus, ravninu i zadnji konus, onda to vise nije taj rezonantni auspuh i ne rezonira vise na defaultnim njegovim okretajima, nego bogtepitaj na kojim. Kao bravar mogu reci da bi najbolja metoda bila da se nadruka zraka i brenerom lagano izdaleka zagrijava, medjutim ako je grana tanka i stara (pojedena i star potrosen materijal) velike su sanse da se na taj nacin napravi rupa. Najbolje bi bilo da se napravi nova cijev, medjutim veliki je problem naci cijev toga promjera, jer je cijev na pocetku (barem na piaggiu) prvih 3 cm od cilindra iznutra promjera 25 mm (takvu cijev nije problem nac) , zatim ide cijev unutarnjeg promjera 28 mm (veliki problem za nac jer je to van svih standarda i colovnih i mm), a opet treba ju iskrivit a da se ne deformira, sto je moguce jedino sa nabijenim pijeskom, zacepljenim oba kraja i grijanjem brenerom. Ne znam zasto spominjete tokara, jer to tokar po vokaciji svojeg zanimanja ne zna/ne moze napravit. Tokar tokari pikse, narezuje navoj, pravi matice itd a ne savija cijevi. To rade bravari kao sto sam i sam.