Općenito > Generalno o skuterima

Generic XOR 50cc - iskustva

<< < (5/6) > >>

sanatorium:

--- Citat: interceptor - 08 Rujan, 2008, 12:28:30 ---
--- Citat: FiZor - 08 Rujan, 2008, 03:25:46 ---
--- Citat: interceptor - 07 Rujan, 2008, 22:33:02 ---
--- Citat: FiZor - 07 Rujan, 2008, 22:30:13 ---Yep! To mi je najljepši skut pedesetica. Cijena je stvarno ok, a kotači su veliki, što je iznimno bitno za naše drgljave ceste  :)

--- Kraj citata ---
daj ajde....šta pričaš to ??...najljepši ??....na kakvim si ti to drogama..... ružan je i ima vozne osobine ko' divlji isus !

--- Kraj citata ---

Što se izgleda tiče, to je subjektivna stvar, stvar ukusa, tema o kojoj se ne raspravlja a pogotovo ne pišu niti izbacuju infantilne izjave tipa ova tvoja gore, a što se tiče voznih osobina, serijala tog skutera je sasvim zadovoljavajuća za moje potrebe. Što se pak tvog spomena njegovih voznih osobina tiče, vrlo sam skeptičan glede tvog zaključka s obzirom da nije naveden nijedan argument, već kao i po običaju, izbačena tek paušalna izjava razrađena i stvorena vrlo vjerojatno na temelju 0 iskustva sa konkretno tim modelom. Većina "znanja" kod ljudi se bazira na "rekla-kazala" sistemu, bez argumenata, a kamoli činjenica koje se tiču određene teme tako si i ti vrlo vjerojatno čuo da taj skuter "nejde" i tu priča za tebe staje.
Fascinantan mi je tvoj naglasak na "vozne osobine" koji vjerojatno ima jedan jedini kriterij a to je krajnja brzina.
Molio bih da se javljaju samo suvisli i koji znaju što pišu, sem toga da to potkrijepe sa argumentima, a ovo je primjer persone čiji mi savjet ničemu ne koristi osim što potvrđuje koliko su ljudi ograničeni.

--- Kraj citata ---
za tvoje potrebe očito bi zadovoljila i invalidska kolica......inače care...imao sam prilike voziti upravo taj model skutera.....i nisam niti malo zadovoljan.... ti kao da želiš samo pozitivne komentare za navedeni skuter.....

--- Citat: 2TDottore - 08 Rujan, 2008, 08:10:56 ---Za te novce uzmes talijana u udlicnom stanju starog par godina.I s njim si miran jer znas da servisera i dijelova ima na svakom cosku.A kaj se tice izgleda kak se veli o okusima se ne raspravlja.I meni je taj skuter ruzan al nekima je lijep pa onda nek si ga kupe ako je ljepota glavni uzrok kupnje.

--- Kraj citata ---
u potpunosti se slažem !!  :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ej ako skut ti treba za niz grada i za normalni voznju i malu potrosnu  Kymco agiliti city ti je prava stvar ali ne ocekuj da ide vise od 65-70 po satu ipak to je 4T

Drnda:
ja imam tgb 303r i meni ide super, izgled i plastike su ok, iako su one bocne nedovoljno cvrste, sic je dosta udoban, ima odlicno ubrzanje, trosi oko 3 litra ,a vecino je full gas, kocnica prednja je dovoljno jaka, zadnja tako-tako, problema s njim nikada nisam imao, presao sam 8000 km i sve je u redu, krajnja brzina ti je max nekih 75-77...

charnel:
ma lik je vec odlucija da ce kupit taj skuter i onda dodje pitat na forum , kakav je skuter, vi mu kazete da je sranje i da k.. ne ide i onda problem nastane, jer je vjerojatno ocekivao komentare odusevljenih korisnika tog skutera, a takvih je izgleda malo.

dino_sk:

--- Citat: charnel - 08 Rujan, 2008, 15:53:47 ---ma lik je vec odlucija da ce kupit taj skuter i onda dodje pitat na forum , kakav je skuter, vi mu kazete da je sranje i da k.. ne ide i onda problem nastane, jer je vjerojatno ocekivao komentare odusevljenih korisnika tog skutera, a takvih je izgleda malo.

--- Kraj citata ---
takvih nema  :toothy12: :toothy12:

ichko:
Kako molim te,evo ja prvi (duduse i poslednji najvjerovatnije)... po momo misljenju skuteru nista ne hvali

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju