Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Promjena sistema kocnice  (Posjeta: 2883 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Tomi_ZG

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Gilera Runner 50 SP
Odg: Promjena sistema kocnice
« Odgovori #20 : 28 Svibanj, 2014, 10:54:28 »
Ovo sve kaj je Alfa naveo stoji,al ajmo sad bez pretjerivanja,tu se svaki dan traže i dijele savjeti za nadrkavanje 50ki,bb-a,svega i svačega kaj je debelo u prekršaju,a sad su svi postali dušebrižnici kaj čovjek hoće poboljšat kočnice.

Offline GUGY

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Slavonija
  • Moj Skuter: Peugeot VivaCity
  • Moja Kaciga: 2 x Held
  • MojSetup: Serijala
  • MojSpuh: deCat serijala
« Odgovori #21 : 28 Svibanj, 2014, 11:38:19 »
Ma meni nije bitno bitno da scoot leti preko 100. . Ionako ga koristim samo za odlazak u trgovinu na kavu i dok je vani vruče da nemoram sjedat u auto. Dovoljno mi je da po čuki ide preko 80 (sto je u stvarnosti cca 70-75) Imam super ubrzanje i dobar start, udoban je ali me muči škripanje zadnje kočnice i htio bi da mu poboljšam kočenje. Ali ako su to takve kerefeke neznam dali da se upuštam u sve to ??
Pjeskarenje kvarcnim pjeskom i sodom. .

Offline anabellas

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Derbi rambla 300i
  • Moja Kaciga: HJC FG 17
  • MojSetup: Sve serijala
« Odgovori #22 : 28 Svibanj, 2014, 11:55:30 »
Ma meni nije bitno bitno da scoot leti preko 100. . Ionako ga koristim samo za odlazak u trgovinu na kavu i dok je vani vruče da nemoram sjedat u auto. Dovoljno mi je da po čuki ide preko 80 (sto je u stvarnosti cca 70-75) Imam super ubrzanje i dobar start, udoban je ali me muči škripanje zadnje kočnice i htio bi da mu poboljšam kočenje. Ali ako su to takve kerefeke neznam dali da se upuštam u sve to ??

iskreno ja nisam osjetio preveliku razliku u jacini kocenja s diskom i s bubnjem (zadnjim)
tako da mislim ako nemas kit i postizezs vece brzine da ti nije vrijedan trosenja para
zamisli mog frenda na hondi lead 100ccm za oba 2 bubnja  ;D
Mjenjam Speedfight za kuku od golfa.

ŠIFRA OGLASA: kuku meni kuku tebi!