Tehnički kutak > Tuning skutera

Opcenito pomoc...

<< < (2/4) > >>

RimSo:
E hvala dečki i to veoma puno..pročitao sam sve više puta i pravo mi se post od @dhorvat2...ali i ostali..hvala i što ste mi postavili slike da to malo vidim jer znate onu "jedna slika - tisuću riječi"....jer kad počnem da oko svog scoot-a da sse igram da znam šta je šta..i tako..hvala još jednom i ako ima još nije na odmet..

RimSo:
E dečki..pošto sam ovu temu pokrenuo baš da se nešto edukujem i tako sad me interesuje sljedeće pa ako je neko upoznat s tim da mi odgovori :

Ovako..scoot ima jako loš start i iz čitanja dosta tema skontao sam da bi to najviše uticalo remen i rolnice..pa sad bi trebao ovo :

1. Kako da saznam koja je osnovna veličina mojih rolnica a i gramaža ?
2. Koji remen da naručim ?

Naravno samo da popravim start jer neka je serijala to me ne brine..

igor.sb:
1. skini dole i izvazi i izmjeri dimenziju (al vec sam ti rekao minarelli masinu imas i role 15x12) ili google
2. skini i pogledaj koji probaj isti taj naruciti, serijski za minarelli samo saznaj jel dugi il kratki blok i google

za ljencinu http://beedspeed.com/html-pages/variator-roller-weights-chart.htm 

i imas dugi remen, kao i svaki normalni minarelli skuterm yamaha aerox i co., aprilia sr do 2000., malaguti i ostali

RimSo:
E baš ti puno hvala..i nisam ba ni ja tolika ljenčina  :toothy9: samo mi se neda nešto tražit strah me da ne pogriješim pa šta ću onda..jer to je u đavola u BiH teško pronaći drug...

A pregledao sam znači trebaju 15x12 7.0 g...

A remen kako ti reče ovaj dugi nekakav..

:toothy10: :toothy10: :toothy10:

dhorvat:

--- Citat: igor.sb - 08 Rujan, 2008, 03:18:07 ---1. skini dole i izvazi i izmjeri dimenziju (al vec sam ti rekao minarelli masinu imas i role 15x12) ili google
2. skini i pogledaj koji probaj isti taj naruciti, serijski za minarelli samo saznaj jel dugi il kratki blok i google

za ljencinu http://beedspeed.com/html-pages/variator-roller-weights-chart.htm 

i imas dugi remen, kao i svaki normalni minarelli skuterm yamaha aerox i co., aprilia sr do 2000., malaguti i ostali

--- Kraj citata ---

Aj jedno pitanje igore!

Koji skuteri, k vragu, onda imaju kratki blok?

Ak ti kažeš svi normalni imaju dugi... Zašto meni svi onda prodaju remenje za kratki blok? Kud god dođem taj kratki mi uvaljuju!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju