Tehnički kutak > Tuning skutera

Opcenito pomoc...

<< < (4/4)

dhorvat:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 08 Rujan, 2008, 17:05:53 ---piaggio ima kratki blok (sa zipa koliko znam), za minarelli nisam siguran

--- Kraj citata ---

ma nema veze sad piaggio s tim. Izgleda da postoji dugi i kratki Minarelli. Naručio sam iz piccila iz splita remen isti od TOP-a koji je unutra prema serijskom broju koji piše na remenu. Sutra mi stiže  :icon_tongue: :icon_thumright:

BTW. još sam malo gledal i sve skupa kad zbrojim, na 6 mjesta su mi ponudili remen koji nije za moj motor. A lijepo im kažem svoj model motora i godinu...

Ak neko zna nek napiše koji motori su Minarelli kratki a koji dugi blok!
Aj pliz! Možda i drugima pomognemo  :icon_thumright:

dhorvat:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 08 Rujan, 2008, 20:06:27 ---neš vjerovat al ja zono skidam tako da zadnjom kočnicom zablokiram kotač (grimeca buraz =D ) i onda odvidam onau maticu
A za vario ili sa pištoljem ili sa ključevima koji ti trebaju, ali nikako stavljat nešto između krilaca ventilatora  :angry7:

--- Kraj citata ---

Pitaj "Malagutija F12" kak nikako
 :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Već mi je cijelo zvono puno otisaka šerafcigera. Profesionalci, nema kaj!
A šerafciger je točno poturpijan s jedne strane u špic da paše u rupicu od kuplunga  :toothy9:

Ispravak: Sorry nisam vidio da o variu pričaš  :icon_thumright:

RimSo:
Hmm..naravno da se priča o svemu..a sad sam uspio pronaći neke stare teme i faq kako da se to home made uradi pa probam danas..thanks momci.. :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju