Općenito > Propisi
glasnoća spuha
majic_sk:
--- Citat: cvele60 - 27 Kolovoz, 2008, 17:20:54 ---Sad sam malo poslusao isti auspuh na you-tybe.Ovaj tvoj je malo[vise] bucniji od ostalih,mada poredjenje zavisi i od kvalitete snimka :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
neznam, ovaj moj je od 1. dana bio glasan, sam što je sad lagano još glasniji...
--- Citat: andy - 27 Kolovoz, 2008, 17:20:25 ---a da kupiš novi top nekakav :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
daj mi 70€ i kupit ću ga ::) :toothy12:
SlowRider:
Ovo je isto gadan zvuk, ali peugeot nosi tu titulu jer po mom ukusu ima najruzniji zvuk.
cvele60:
--- Citat: SlowRider - 27 Kolovoz, 2008, 17:30:14 ---Ovo je isto gadan zvuk, ali peugeot nosi tu titulu jer po mom ukusu ima najruzniji zvuk.
--- Kraj citata ---
Imam jedan sf2 parkiran svakodnevo ublizini mog stana;ono svi skuteri melju i tandrcu al ovo je gore od vodenice potocare.
Ovaj moj kinez je balada za njega iako ima rezu :laughing7:
Nego da dodam-planirao sam stage 6 replicu za nabavku ali sad posle ovog paranja usiju :icon_scratch:
majic_sk:
performanse spuha su odlične za tu cijenu....jedino je taj zvuk nekima iritantan...
meni osobno nije tolko, već mi je bzvz ak me murja pošalje na vanredni tehnički zbog njega ::)
cvele60:
Ma on je za tu cenu stvarno ok i sa malossi gusom bi sigurno izvlacio malo vise nego sa next r[kod mene].
Samo me zanima dal bi se bucnost dala srediti zamenom vune u topu-zamena topa ne dolazi u obzir je je bas ok ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju