Općenito > Propisi

glasnoća spuha

<< < (5/16) > >>

Giz:
Sljedeči put kad te zaustave... Ti im umjesto prometne daj čepiče za uši i reci im sayonara boys!  :toothy12: :laughing7:

majic_sk:

--- Citat: Giz - 25 Kolovoz, 2008, 01:44:03 ---Sljedeči put kad te zaustave... Ti im umjesto prometne daj čepiče za uši i reci im sayonara boys!  :toothy12: :laughing7:

--- Kraj citata ---
:icon_biggrin: :icon_biggrin:
može sad, jedan normalan odg?

3alfa3:
Ako je istina da bi 3 RR-a bila tisa, onda nesto ne stima. Ili spoj na cilindru, ili na spoju topa sa spuhom. Provjeri da li je na tim spojevima sve savrseno suho ili ima tragova ulja. Ako ih ima - eto krivca za buku.

--- Citat: ivanm - 24 Kolovoz, 2008, 16:33:59 ---Leo vince su inače bučni, a taj TT posebno, ima ga moj susjed na Neosu, baš degutantan zvuk, stvarno ide na živce..
moj Yasuni je milina za to..

--- Kraj citata ---

I moj  ;D

majic_sk:

--- Citat: 3alfa3 - 25 Kolovoz, 2008, 02:36:59 ---Ako je istina da bi 3 RR-a bila tisa, onda nesto ne stima. Ili spoj na cilindru, ili na spoju topa sa spuhom. Provjeri da li je na tim spojevima sve savrseno suho ili ima tragova ulja. Ako ih ima - eto krivca za buku.

--- Kraj citata ---

na ulazu u cilindar sve izgleda normalno...stegnuto do kraja, nigdje se ne klima grana....
top je nabijen na granu dokle je išao i stegnut vezicom...
ulja također nigdje nema....
 :icon_scratch: :icon_scratch:

andy:
jesi probo dok radi skut začepit ispuh na topu i ak se ugasi skut znači da super dihta a ak će radit znači da negdje pušta :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju