Društveni kutak > Vespa klub
VESPA CLUB CROATIA
@nte:
što se tiče našeg kluba, registrirat ćemo se kao udruga, al se možemo zvat Vespa klub Croatia :toothy10:
statut imamo, grb imamo, upravu imamo, još treba napravit pečat i zmislit kakve ćemo klupske iskaznice dilat
u statutu ću navest da redovni članovi mogu bit samo vlasnici Vespa vozila, bez obzira na godište.
ostali mogu bit simpatizeri kluba :icon_biggrin:
a Ćiroki može bit počasni član :frajer:
filiplatinovicz:
Statut bi trebalo registrirat... potom se radi pečat, statistika, žiro račun...
volio bih da objaviš statut ovdje, da ga proučimo... prije osnivačke skupštine.
luky:
evo sam se vratio samo da vam se javim,put je bio prva liga prešli smo 1600km u 4 dana samo danas sam vozio 560km u komadu.autoput me ubije u pojam auto mi ima 60 konja i 140km digneš i voziš 3h.ovaj dvorac kao iz bajke je u staroj sušici u gorskom kotaru gdje sam bio stacioniran.bio sam i u rijeci u najvećem trgovačkom centru u hr. i krapini gdje mi je domorodac htio vrat strgat jer sam parkiro a on sa svojim golfom sa ovčijim navlakama nije mogao proć a kombi ispred njega je prošao bez problema.
prvi susret sa morem kod maslenice mi je dao snage za još 4h do doma.stvarno Dubrovnik koliko je lijep i jedinstven toliko je bogu iza nogu i okruženbanana državama.A iz gorskog kotara u rijeku za 30min u zg za 45min u sloveniju za 20 min a ja do prvig većeg mjesta u RH moram vozit 2h.
filiplatinovicz:
Misliš, kad prijeđeš Neumski koridor... ili iz Grada?
luky:
HVALA SVIMA na brojevima ,nažalost nisam bio ni blizu kompjutera da pogledam brojeve mob-a a i cijelo putovanje je na kraju ispalo proračunato u sekundu.skupio sam vremena da se propitam po ličkim selima za kakvu staru vespu ali ništa sve što sam pronašao je ovaj stari tomos koji još uvjek vozi i to ga čovje koristi za ići s njim u šumu u polje itd.napravljen je početkom 60-tih vlasnik MISLI da je tad napravljen i ima tri brzine i sad ono najzanimljivije ,mjenjaju se kao u vespe na ručici.ja se još nisam susreo sa tomos-om kojem se tako mjenjaju brzine.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju