Društveni kutak > Vespa klub
VESPA CLUB CROATIA
r.e.!:
--- Citat: etetre - 12 Siječanj, 2007, 09:29:47 ---u biti zove se gt 60... ;D
--- Kraj citata ---
U biti se zove GTV 60, pogonjena motorima od 125ccm i 250 ccm. Jubilarna je još i LXV 60 s motorima od 50 ccm i 125 ccm.
r.e.!:
--- Citat: etetre - 12 Siječanj, 2007, 10:10:52 ---lol, fakat jesam..... :beljj: ....tak me boli kiki za nove vespe..... mislim, dobre su, ali ono..... :fingerr:
jel bi radije uzeo da ti netko pokloni gran sporta 150 ili ovu?
--- Kraj citata ---
GS 150 bih uzeo za gušt, a ovu...isto :toothy10: :toothy10:
r.e.!:
Usput, napravio danas 100-njak kilometara. Da mi je netko prije 10, 5 ili 2 godine rekao da ću se u siječnju voziti na Vespi, rekao bih mu je da je lud. :toothy11: :icon_biggrin:
filiplatinovicz:
ovako ispada da taj ne bi bio lud, nego... :laughing9: :headbang: :glasses9:
r.e.!:
--- Citat: etetre - 12 Siječanj, 2007, 11:27:51 ---istina je, ali i ti modeli imaju neku svoju hijerarhiju...... zna se kaj se cijeni..... tako da je po mojem misljenju, nezahvalno uspoređivati (a pomalo i smiješno), neki slavni model tipa gs150, sa nekim novim.... tu veliku ulogu opet igra povijest, posto je vespina povijest jaaaako burna... pa pogle u knjizi, najproduktivnije godine su joj bile 50te i 60te, pogle im marketing, oglasavanje, status...... nekak mi se cini da to tak danas bas i nije ko nekad.... ::) jedino kaj su zadrzali je visoka cijena..... :)
--- Kraj citata ---
I ne uspoređuju se! Kada ih gledaš, svaku u svom kontekstu, vidiš da su u vremenu nastajanja bile oličenje stila...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju