Društveni kutak > Vespa klub
VESPA CLUB CROATIA
Beler:
--- Citat: ---fakat mi je zao beler, da sam bar vidio poruku ranije, al ak idemo danas popodne na cugu, saljem ti broj moba na pm, tak da zvrcni.... nes sam se dogovarao sa kivnom, pa bi se mogli svi nac.... icon_thumright
--- Kraj citata ---
ma nije greda stvarno, bio sam u blizini u tomićevoj nešto i snimio poruku, kako sam već prije pokisao bio nisam ni namjeravao dugo ostatai. Nayalost danas picim za Split tako da sam do utororka van grada, nije greda kad se vrnem pa se nadjemo jednom ;)
etetre:
žemo, onda se javi kad se tornjaš... :hello:
filiplatinovicz:
--- Citat: etetre - 05 Svibanj, 2007, 11:12:05 ---fakat mi je zao beler, da sam bar vidio poruku ranije, al ak idemo danas popodne na cugu, saljem ti broj moba na pm, tak da zvrcni.... nes sam se dogovarao sa kivnom, pa bi se mogli svi nac.... :icon_thumright:
a vidi ovog oronulog starca kako vrijeđa, jaooooo..... :o kaj mi se ti javljas, moooolim te, mješavino radovana karadžića i plavog dizela .... i još sve to s naocalama.... :toothy12: :icon_biggrin:
..al te ipak volim, prdonjo stara... :love7:
a sam si ljubomoran kaj sam ja lepi i mladi, a ti stari i grdi.... i kaj nisi niš karo vec 20 godina.... :toothy9:
srećo moja.... :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
tak si mali da bi moral nosit rotirku na glavi, da te prolaznici ne zgaze... ti da karaš... dobar vic, ha,ha!!!
etetre:
--- Citat: filiplatinovicz - 05 Svibanj, 2007, 11:26:19 ---
tak si mali da bi moral nosit rotirku na glavi, da te prolaznici ne zgaze... ti da karaš... dobar vic, ha,ha!!!
--- Kraj citata ---
istina starkeljo, stvarno bi morao stavit rotirku, to je jedna stvaarno suuuuuuper ideja :laughing6: :laughing9: :binkybaby:
pa nisam nigdje napisao da ja karam, napisao sam (da se citiram): "sam si ljubomoran kaj sam ja lepi i mladi, a ti stari i grdi.... i kaj nisi niš karo vec 20 godina.... "
eto... :icon_biggrin:
mrcina:
deda zemi ti krmka iz podruma, prodaj vespu, i priključi se kinezima, ima nas preko 4 miljijarde a vespaša možda sto mijijuna, tu buš ubermensh i glava svih kineza na zemaljskoj kugli. uostalom mi se razvijamo a oni su antikni i nebuju dugo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju