Društveni kutak > Vespa klub
VESPA CLUB CROATIA
Beler:
Mi više neradi, došao pokiso ko miš.... okrenuo se i otišao, bio u blizini. Dužni ste cugu, pamtim 1 ;D
filiplatinovicz:
cuga nije problem :glasses9:
inače došao sam ranije vidio da ne radi, prošetao kroz algoritam i došao opet minutu prije. na ulasku u haustor dočekala me patuljasta spodoba, najviše nalik na Boba Rocka, proždirući pizzu iz škarnicla. Riječ je o Predsjedniku VCC-a. Otišao sam do Sunca i tamo i sebi kupio komad, koji sam kulturno popapao s nožem i vilicom. Predsjednik je ostao u haustoru dovršit svoju rabotu, da mu ne pokisne pizza i onda mi se pridružio u Suncu. E pa sad, ako si došao točno, možda si ga i zamijetio, ali si, pretpostavljam, pomislio da se radi o kakvom klošaru, vagabundu, streeteru... što je posve razumljivo ... baš šteta!
Mi smo poslije otišli u Preradovićevu, u neki njegov birc gdje zalaze debeljkuše i bilo je dobroooo. Kasnije smo, oko 10.30, na kolodvoru iz mog auta vidjeli lika na PX vespi. Nosio je plitku jeticu i očale i plastični ogrtač. Mislim da je pokisnuo kao čkapi... zao mi je i što si Ti pokisnuo... Šteta što se nismo našli... Hebi ga!
:laughing9:
Beler:
ma tolko je pljuštalo i tolko sam pokiso da sam dao petama vjetra čim sam skonto da ne radi, nisam nikog vidio ;) malo kiše nije nikog ubilo... :)
živjeli :headbang:
filiplatinovicz:
Kao kuriozitet... vucarajući se Gajevom, Bogovićevom i Preradovićevom, u jednom smo trenutku sreli lika bez kišobrana, koji je po pješačkoj zoni hodao s motociklističkom kacigom na glavi.... samo je falio još netko u ronilačkom iodijelu, kako je pljuštalo :toothy9:
etetre:
fakat mi je zao beler, da sam bar vidio poruku ranije, al ak idemo danas popodne na cugu, saljem ti broj moba na pm, tak da zvrcni.... nes sam se dogovarao sa kivnom, pa bi se mogli svi nac.... :icon_thumright:
a vidi ovog oronulog starca kako vrijeđa, jaooooo..... :o kaj mi se ti javljas, moooolim te, mješavino radovana karadžića i plavog dizela .... i još sve to s naocalama.... :toothy12: :icon_biggrin:
..al te ipak volim, prdonjo stara... :love7:
a sam si ljubomoran kaj sam ja lepi i mladi, a ti stari i grdi.... i kaj nisi niš karo vec 20 godina.... :toothy9:
srećo moja.... :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju