Općenito > Generalno o skuterima
Sava mc29 i tehnika ulaska u zavoj
Beneli:
Malo znanja prenio na očevog malagutija 200
Imao sam suvozača pa nisam htjeo ić do kraja, a i nisam nešto previše forsirao, normalna vožnja malo žešćim tempom, nije bilo klizanja ni nikakvih risičnih situacija
Kod njega su mc16 prošle godiine stavljene
bjelaa:
ovakva je i moja al neide dalje :)
Bikelover:
Moja metzeler je ona slična pirelijevoj, moran pogledat točan tip, al fenomenalna guma, ono moš s njom evo prema ovoj slici, tu smo negdi i to sve radin sam, dok u dvojicu struže nogara glavna i bočna ;D guma ima možda 1500 km i neče izdržat još toliko sigurno, najviše 1000 i gotova je, moš se nagnit sasvim ok ali zato prednja onda (dok je bila ona savina) je klizila da je to čudo, na malo finijem asfaltu prednju nesmiš ni pomirisat jer kliže za poludit, dok ova sad pirelijeva prednja kriči kad ide prednjon a savina ko po ledu...nije me se dojmila niti se ode u nas više ima za kupit :toothy12:
Beneli:
Ja nisam puno prešao s njom, ali u tom periodu da me nešto posebno oduševila nije.
Vidit ćemo sad kad dođe ljeto kad se malo zagrije kako će se ponašat.
Jedini plus je to što je u autokreše već pola godine prednja na akciji, pa je jeftinija od svih ostalih
Bikelover:
Čisto da se vidi kako se troši prava guma :toothy12:
Zadnja guma
Prednja guma (koja je već i loša, trebalo bi prominit jer je jedna strana potrošena a druga na pola ::) )
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju