Općenito > Generalno o skuterima

Sava mc29 i tehnika ulaska u zavoj

<< < (11/14) > >>

bjelaa:
jel cilon gumon lizes sa njima :)

Beneli:
Ne klizi prednja guma, samo zadnja. A to je već zabava.
Dok nisam koristio obrnuto skretanje i otvaranje gasa u krivini klizila je prednja.
Samo nesmim puno forsirat, to ja radim u gradu kad od opreme imam kacigu, bermude i majicu kratkih rukava, a u slučaju pada čeka me parkirano auto,ivičnjak ili kakav zid.
Tako da ono bit će snimaka i još naginjanja kad se opremim i baš odem negdje di je sigurno vježbat

Reponja:

--- Citat: Beneli - 06 Lipanj, 2014, 09:31:54 ---... kad se opremim i baš odem negdje di je sigurno vježbat

--- Kraj citata ---

Na eBayu možeš ubosti setove za potkoljenice, podlaktice sa kornjačom za leđa. Od nekih 120ak kuna do 250 imaš dosta izbora (barem je bilo kada sam ja gledao). Ako niš drugo, isplati se očuvati hlače i majice kada dekneš na asfalt, a kamoli kožu i plavice... Meni je to odlična zaštita i od vjetra (kada vozim preko zime, spasi mi koljena). Baci oko, ne košta ni približno koliko vrijedi!

marko0091:
istina je ovo za me 7 teen dosta dobra guma i lijepo drži ali kad je na samom rubu onda voli pobjeć

dhorvat:

--- Citat: marko0091 - 06 Lipanj, 2014, 13:16:03 ---istina je ovo za me 7 teen dosta dobra guma i lijepo drži ali kad je na samom rubu onda voli pobjeć

--- Kraj citata ---

E to mi se ne sviđa. Molasica pred rub počne upozoravat da nemre držat više, onak scimava. A drži duplo bolje od mee7teen. Jedino kad su dvoje na motoru po ljeti, malo življa vožnja i guma se brzo pregrije  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju