Općenito > Generalno o skuterima

Sava mc29 i tehnika ulaska u zavoj

<< < (6/14) > >>

Beneli:

--- Citat: 3alfa3 - 11 Svibanj, 2014, 11:25:23 ---
--- Citat: Beneli - 11 Svibanj, 2014, 10:53:32 ---Znači ako mi je cilj doći do kraja gume pri što manjoj brzini bolje da sjedim normalno na sicu?
--- Kraj citata ---

Da, ali naopacke si shvatio problematiku.
Poanta je imat sto manji nagib, a ne sto veci (uz istu brzinu prolaska zavoja). Odnosno, kad nema potrebe (a to je 99% slucajeva na cesti), onda sjedis normalno i gumu ne trosis ni blizu ruba. Kad zelis proc zavoj sto je brze moguce, nagib je velik, a ti malo sidjes s motora/skutera u stranu gdje skreces kako bi ti teziste bilo nize i kako bi brzina bila veca uz isti nagib motora/skutera

--- Kraj citata ---
Da ali ja želim naučit kako ga spustit do dna, meni nije bitna brzina prolaska kroz zavoj, samo da je ona dovoljno velika da se skuter može vozit po rubu gume.
Jer skuter ide 70 kmh, svaki zavoj mogu proć u punoj brzini. ALi nekad kad se želim izguštat otiđem na neku lokaciju  i spuštam ga do ruba gume

walkay:
Odi na neku stazu i vjezbaj, ili dodi na MS Happening kad budu decki organizirali u Virovitici, staza je zakon za vjezbanje.

Beneli:
Samo što je virovitica nekih 600 km od mene  ;D

Mr J:
a što se skuter može spustiti tako da vozi po rubu gume ? (zbog nogara, plastika i ostalih sr***)

Maestral:
Vjezbas naginjanje na otvorenoj cesti i to u desnom zavoju tako da, ako izletis, izletis direktno u vozilo iz suprotnog smijera a ne van ceste :o

I to na mjestu gdje su uz cestu bandere, ograde i zidovi  ::)

Nevjrojatno  :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju