Ostalo > Svijet računala i mobitela

Laptop - garancija

<< < (2/4) > >>

TomTomislav:
Svi su iznad 3000kn vecinom dobri , samo ovisno na kojeg nabasaš , može jedan te isti model raditi nekome godinama nekome par dana , zna biti i tvorniskih greški , i da nemoj samo uzimati s AMD procesorima jer je to žešće sr**** , imao sam ih podosta i vecinom s takvim proc gore graficki chipovi.

grummer.hr:

--- Citat: TomTomislav - 07 Svibanj, 2014, 13:47:30 ---Svi su iznad 3000kn vecinom dobri , samo ovisno na kojeg nabasaš , može jedan te isti model raditi nekome godinama nekome par dana , zna biti i tvorniskih greški , i da nemoj samo uzimati s AMD procesorima jer je to žešće sr**** , imao sam ih podosta i vecinom s takvim proc gore graficki chipovi.

--- Kraj citata ---

ne bih se slozio, nemoj generalizirati.. upravo tipkam sa HP Compaq 6715s kupljenog 2007, i godinama vec radi besprijekorno.. Buduci da se bavim servisiranjem laptopa, racunala itd. mogu ti reci da je, osim tvornickih gresaka, drugi odlucujuci faktor koji dovodi do kvarova racunala covjek, koliko se puta dogodilo da otvorim laptop i nadjem ispod tipkovnice kavu, grumen prasine i tako.. jednostavno, svako racunalo treba odrzavati, inace naravno da nece potrajati.

Pulss:

--- Citat: TomTomislav - 07 Svibanj, 2014, 13:47:30 ---Svi su iznad 3000kn vecinom dobri , samo ovisno na kojeg nabasaš , može jedan te isti model raditi nekome godinama nekome par dana , zna biti i tvorniskih greški , i da nemoj samo uzimati s AMD procesorima jer je to žešće sr**** , imao sam ih podosta i vecinom s takvim proc gore graficki chipovi.

--- Kraj citata ---
ATI u svojim grafickim koristi AMD chipove  ;D
Nije da se kvare toliko nego su opcenito klasu slabiji.

TomTomislav:
I da čistiti ga od prašine barem svakih 6 mj , nisam jedan otvorio pa kad skinem tipkovnicu nit nevidim ventilator , haha :D

Ceki21:
Laptop mi sluzi za svakodnevan rad na njemu, cca 12 sati ce minimalno raditi dnevno ;)
Gledal sam da dell ima 36 mj. garancije, pa mi oko pada na njih ?!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju