Ostalo > Svijet računala i mobitela
Laptop - garancija
Ceki21:
Ima neko preporuku laptopa do 5t kn cca ?
Bitno mi je da je kvalitetan, ali jos bitnije da ima sto duzu garanciju
Hvala
TomTomislav:
Svaki laptop ima garanciju 12 ili 24mj , al uz doplatu cirka 200-300kn možeš dobit garanciju sveukupno na 5 godina.
Pulss:
Moga si napisat za sta ti sluzi, koliki ekran itd..
Ovo ti je moja preporuka. Svaki acer koji san preporucia nekome il narucia frendovima(7-8 sigurno), jos uvik radi bez ijednog problema, nikad im nista. Jednom frendu nakon 5 god izgoria hard disk, al njemu je laptop ispa na pod jedno 10 puta pa nije ni cudo.
Hp ti necu preporucit, potogotovo ne pavilion, a bogami ni lenovo ;D
http://www.nabava.net/prijenosna-racunala__30/acer-prijenosno-racunalo-aspire-e1-572g-74504g50mnii-intel-core-i7-4500u-500gb-hdd-8gb-ram__5677451
TomTomislav:
Frend uzeo lenovo z500 , garancije ima 5g , sve ukupno platio 3800 s win8 . Da se kvare neznam da bi dobio garanciju toliko . Ja imam hp 550 vec 6godina cca , jednom hard mjenjao jer moj počeo glupirat se , laptop radi 24h na dan , tak da ono . Hp je više ono kolko para tolko muzike , moj je novi dosao tad oko 5500kn
Pulss:
Nisan nigdi napisa da se lenovo kvari :icon_scratch:
Jedan frend je kupia hp za 3900, samo da lol moze igrat, drugi za 6000t kn. Boze bogati neznas koji je gori, yt jedva da radi kaok triba, rame vec minja, win takoder.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju