Općenito > Propisi
Slovenija i njihova policija
efz:
--- Citat: KicHo7 - 23 Kolovoz, 2008, 09:14:59 ---daj zajebi janeze...Zagorje je prelijepo za voznjice! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ma sve 5 al mislio sam skoknut i pogledat cijene opreme,ubo bi jaknu,pa razmisljam da bi moglo bit povoljnije,jos kad dobis povrat poreza?! :icon_scratch:
--- Citat: SlowRider - 23 Kolovoz, 2008, 10:07:49 ---Bio sam ja preko granice. Namjerno nisam ponesao kamionsku naljepnicu HR. Pitao sam na prijelazu jel mogu ja sa ovime uci, pogleda skut kaze mozes, iako mi fali naljepnica. Imao sam 2km po njihovom teritoriju, cinilo mi se da voznja traje duze nego na nasoj strani 40-ak km jer sam vozio do 45.
--- Kraj citata ---
:laughing9: :laughing9:
mrcina:
na skuteru nemaš gdje zaljepit oznaku pa valjda zato ne zajebavaju skuteraše.
dhorvat:
--- Citat: mrcina - 23 Kolovoz, 2008, 12:57:11 ---na skuteru nemaš gdje zaljepit oznaku pa valjda zato ne zajebavaju skuteraše.
--- Kraj citata ---
Moj stari nikad nije došo iz slovenije bez barem 30 € kazne. Ak vidiš da su te zaustavili, gotovo je. Već su zmislili neš kaj da ti napišu (zamazana vjetrobranska šajba 5% više od EU normi, ili auto se 3,6% previše nagnuo u zavoju... i slična sr***), tak da mrzim uopće pomisao da idem tamo a kamoli da bi se vozičkal bez veze. Jedino mi je žal kaj se Delta Team nalazi u Kršku jer to je jedina stvar s kojom se moreju stvarno pohvalit.
Da je bar u Zagrebu ili negdi... :'(
Shiltac:
Ja osobno nikad nisam u sloveniji imao nekih problema... Tablica na deklo, niko ništa ne pita.. Nemam HR oznake, niko ništa ne pita... za bez blokada, i prije sa nrg-om i zx bez vune niko niš nije rekao.... Ima u sloveniji jako puno skuteraša! i imaju nabrijane i regane motore pa nikom niš... jedino stari je imo problema sa pojasom, svjetlima i mobom... al on je slučaj za sebe..
a kazne su kod njih rigorozne! ak te uhvate si naj#bo! nema opmena, odmah kazna!
Matej:
moj brat je bio u sloveniji sa tuđim roxom koji je imao polinijev kit isao je zamijenit gume jer su tamo bile jeftinije. nitko ga nije pitao za naljepnicu ni za zeleni karton ček mu je tip na granici sa smiješkom rekao: ,,samo gas''. vozio se do 55 km/h i kod njih je nekakvo nepisano pravilo 10 posto tolerancije na prekoračenu brzinu. nikakvih problema nije imao...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju