Općenito > Generalno o skuterima

I JA VOZIM OD DANAS RUNNERA

<< < (2/13) > >>

filiplatinovicz:
ma bravo Robi...
runner je izvrstan stroj i sigurno ćeđ bit zadovoljan...
na pravi sve kaj Ti MR J kaže ni to loše, valjda, mada Ti se ja u to uopće ne kužim...
zato!  Toči, loži!!! :icon_tongue:
Sretno :icon_thumright:

Mr J:
Cuj, znam da ovo sto sam napisao izgleda kao da su ti brige tek pocele, ali ako zelis biti 90% siguran da ce skuter biti ispravan onda bi trebao vrsiti neko preventivno odrzavanje a ne cekati da se dogodi kvar pa ga onda ici otklanjati...

Inace, mozes ga i tociti i voziti pa dokle ide, ali sumnjam da imas takav odnos prema stvari koja ti je draga i za koju si poprilicno novaca istresao...

Za dug vijek i dobro stanje svog ljubimca potrebno ga je i odrzavati... Samo i u voznji oprezno, treba biti dvostruko oprezniji nego u automobilu jer si visestruko ranjiviji...  :icon_thumright:

IZd:
Bravo...čestinam na novom ljubimcu. Znam kakav je to osjećaj...!

Puno sreće i kilometara, i naravno BEZ padova.

filiplatinovicz:
kod mene je logika puno jednostavnija. idem redovito na servise i u medjuvremenu sam bespomoćan. ako nekaj primijetim odmah majstoru i to je to. hebi ga kad sam truba za tehniku! međutim, stvari funkcioniraju i tako.  :glasses9:

Mr J:

--- Citat: filiplatinovicz - 08 Prosinac, 2006, 12:04:56 ---kod mene je logika puno jednostavnija. idem redovito na servise i u medjuvremenu sam bespomoćan. ako nekaj primijetim odmah majstoru i to je to. hebi ga kad sam truba za tehniku! međutim, stvari funkcioniraju i tako.  :glasses9:

--- Kraj citata ---
Ipak se ti vozis penzionerski  :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju