Općenito > Generalno o skuterima
I JA VOZIM OD DANAS RUNNERA
StreetRunner:
--- Citat: Aleksandar - 24 Prosinac, 2006, 17:16:54 ---170 nejde da ga bacis niz himalaju
ja imam runnera 209 vxr.sve živo na njemu osim frge.
dakle,209 kit,bregasta,ventili,opruge iliti federi ventila,sredena glava usis ispuh,prijenos torque,multivar,federi kvacila,spuh...
i ide oko 160...po cajgeru,sto je oko 145 prave...a ovo da ide 170...mos objesni macku o rep...to je valjda fxr iz 98 ' koji pokazuje 150 ,a trenuttna brzina 100-105..
--- Kraj citata ---
Lipo je sve to samo koliko će trajat.To za modele iz 98 i nije baš tako ali nema veze.Ali pokazalo se da su bolji modeli od 1998 do 2000 bolji i brži nego od 00. god.
Aleksandar:
decki moji.fxr 180 pokazuje hehe blizu 170 po ravnom,..a ide oko 130 prave brzine..CAJGER LAŽE KO CIGAN !!!
isto tako i stariji sp 180....svi pokazuju 150-160....i preko toga a ideu jedva 130 u startu...a ove nebulozne bajke da sp leti..leti k**ra* moj...vxr s torqom i multivartom ga šiša ko malu bebu,a tek kamoli složen vxr...
a sto se tice trajanja,trajatce i to dosta,..nije to smrldjivi cvajo veceg obujma da se raspodane
i street runner vasm kaže istinu ...da stariji modeli idu bolje nasoram novijih,to je istina...al nijedan kako hell boy ili tko evc kaze da ide 160 prave brzine serijala,nejde ni ejdan sp il fxr
StreetRunner:
Meni je skut iz 98.(ovaj u avataru) model DD(najotvorenija verzija) 50ccm i po pravcu ide 100km/h a nisam mu ništa stavlja.ALI ja znam da sat laže iako još nisam mirio pravu brzinu ali ću napravit i to pa ću vam reć
Aleksandar:
--- Citat: StreetRunner - 30 Prosinac, 2006, 17:27:11 ---Meni je skut iz 98.(ovaj u avataru) model DD(najotvorenija verzija) 50ccm i po pravcu ide 100km/h a nisam mu ništa stavlja.ALI ja znam da sat laže iako još nisam mirio pravu brzinu ali ću napravit i to pa ću vam reć
--- Kraj citata ---
ide taj tvoj,znam ..imo sam ja prije par godina runnera 50 sp.isto stariji model,2001 god..imo onaj stari modelspuha koji je isao boljeod 90 % drugim 50 ccm skutera
roby 71:
dečki koju svijećicu da kupim
sad imam shampionku ali takvih nema kod nas
nude mi ngk koju?
onaj veliki zračni filter je jako prljav dali da ga perem(s čim?)
ili da kupim novi
sretna nova godina :toothy9: :toothy12: :laughing3: :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju