meni su lezaji radilice na srki (piaggio nova makinja) otisli na 28000km,a radilica odlicna,na 8000km je stavljen reverse i vario i tako vozen 20000km,i sad stavija base,veci karb.itd...i samo stavija nove lezajeve.a to opet kako koga potrefi jbg..
Vjeruj mi smatraj se sretnikom,ti si jedan od rijetkih,jer na novom piaggiu(uključujući i mojem) sam se nagledao svakakvih strahota i to ne uzrokovanih nemarom i neodržavanjem nego tvorničkim fušerajem.
Ja kad sam lickao runnera naguzio me,sad ga ne j#bem ni 5% derem ga maksimalno i vozi,treba znat ko je gazda,normalno redovito ga održavam ko i na početku samo više ne pimplam po njemu ko prije.
ja san potrosija virova mi ili ne 6200 kn od 9.miseca na sr-a...dr evo,red sponge,karb 19 polini pakiranje,mhr igličasti,malossi karbon lamelice,pumpa vode,mikro remen,remen,malossi tc,malossi ljubičasti,lezaji i semerinzi radilice,lucas pločice,ulje kočnica textar dot4,gume ml 50,dizne,lulica ngk,svicica ngkbr9es,airbox od runnera,yuasa 9ampera baterija,centralna nogara,rolice polini 2-3 seta,polini klizaci...i dalje se neogu sitit mora bi vidit na računima šta još ima,al je sve novo sta san kupia...i opet mi je drag,crkne i na njemu nešto ko i na svakome i jbg moraš prominit ako misliš dalje,a ja ne podnosin kad nesto nevalja i alergičan san na to i odma to minjan il se strpin dok ne rješin..al opet znan na čemu sam i volim da san miran,a polovne stvari mi nisu napete nego novo,jer novo je uvik novo...otić će nešto i na minareliju,chinareliju,pežou,starom piaggiu,novom piaggiu,nekoga će potrefit da vozi 100 godina bez da šta promine a neko će svako malo,sve je i do vozača i sriće sta dobijes u "paketu" s motorom,dosta puta san pročita da neki prolaze 40000km bez greske a neki dotad promine 2 radilice,3 para lezaja...ugradnja pravilna i održavanje i znaš da nisi ti kriv onda...