Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9
Evo dosla nova graficka, 9600GT , jos 2GB rama i igra se igra na medium/high
Citat: Skoc - 06 Prosinac, 2008, 17:10:27Evo dosla nova graficka, 9600GT , jos 2GB rama i igra se igra na medium/high kolko si platio tu grafu?
Citat: DvdAerox - 06 Prosinac, 2008, 20:43:10Citat: Skoc - 06 Prosinac, 2008, 17:10:27Evo dosla nova graficka, 9600GT , jos 2GB rama i igra se igra na medium/high kolko si platio tu grafu?Nemoj 9600gt uzimati,radije nadodaj para pa nešto jače
eo ja skidam,nadam se da je pravi torrent,ima 13.8 giga...sad mi je na 60 posto...ovak iam hd2600xt,athlon 64 dual 4.2.,clockan na 4.6,i 2gb kingmax na 800mhz,kak ce mi radit na tome,i dal cu moc na high detalje?
vec sam ju uzeo, a treba stic...... stvar je u tome da ja sam uzeo jacu, al jeben mu kada poslje dva dana mi kazu da je zapravo nemaju.... angry9 ....kakogod.... vrtit ce gta.... a ja ne trazim neke extra detalje, vazno mi je da mogu igrat bez beda....
Citat:vec sam ju uzeo, a treba stic...... stvar je u tome da ja sam uzeo jacu, al jeben mu kada poslje dva dana mi kazu da je zapravo nemaju.... angry9 ....kakogod.... vrtit ce gta.... a ja ne trazim neke extra detalje, vazno mi je da mogu igrat bez beda....Takodjer sam trebao uzet drugu graficku ( 8800 GT ) aliii nije je bilo #&#!!**#" pa sam morao uzeti ovu, al sve na svemu zadovoljan sam i platio ju 799,00 kn
to baotian?