Tehnički kutak > Garaža
Gilera Nexus 500ie by ljubo46
ljubo46:
Ja na nexusu gotovo da ne osjetim kad sam sam ili kad je draga iza...ona me savrseno prati i nema nikakvih problema..zec je jos malo u garazi ako da Bog.. jer imam dozvolu od zarucnice..:icon_thumright:
sad samo cekam vlasnika zeca da kaze ili zamjena + nadoplata od cca 10 000kn...ili cu brzo prodat nexa i otici s kesom po zeca..
nomad:
--- Citat: Corector - 29 Lipanj, 2015, 00:33:00 ---Meni je opcenito voznja u dvoje kao da vozim auto s punom prikolicom. Mislim, ima to svoje cari, ali to mi nije ona prava istinska voznja. :)
Za roxov sic skidam kapu, 300km kazes :o to bi moglo pod rekorde ici..
--- Kraj citata ---
Tu smo si onda :D ,na motoru nekog iza samo u trgovinu po kruh i mlijeko... Jos je super ako nekome mozes objasnit kako se ponasati ali navozao sam se svakavih panjeva. Na roxu sam skino onaj nakaradni sic u roku 2tj. Reko evo i tebi skuter pa pici sama. :laughing7:
Ljubo hoces se ti i dalje druzit sa nama onda? ;D
andy:
Mi smo odsada obični smrtnici za njega.. Daje otkaz na MS forumu i ode na motori.hr :sad3:
nomad:
--- Citat: andy - 29 Lipanj, 2015, 21:44:35 ---Mi smo odsada obični smrtnici za njega.. Daje otkaz na MS forumu i ode na motori.hr :sad3:
--- Kraj citata ---
Samo polako, vratit ce se on, i moja je rekla da, pa je zeko morao ici dalje za 3 mj. :'(
ljubo46:
:toothy12: ma naravno da cemo se druziti i dalje.. ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju