Tehnički kutak > Garaža

Gilera Nexus 500ie by ljubo46

<< < (111/120) > >>

ljubo46:

--- Citat: JogFromYamaha - 27 Lipanj, 2015, 14:42:32 ---zeca za voznju u dvoje u jesi si i nasao pravi motor za to
uzmi neki tourer da zeni  ne iskoce kukovi dok se vozi s tobom
ili vozi i dalje nexusa

--- Kraj citata ---
a ko tebe sta pita..pa budem se sam vozio, ak ona nebude htjela  :hmh:
fucka mi se..hocu motor, probao sam ga i odgovari mi..a kom ne pase njegov problem, a ona ako je mogla na roxu se vozit moci ce i na zecu.. :icon_thumright: :headbang:

Corector:
Meni je opcenito voznja u dvoje kao da vozim auto s punom prikolicom. Mislim, ima to svoje cari, ali to mi nije ona prava istinska voznja. :)

Za roxov sic skidam kapu, 300km kazes  :o to bi moglo pod rekorde ici..

JosipMarijanovic:

--- Citat: ljubo46 - 26 Lipanj, 2015, 19:41:42 ---haha njima je sve u što "vecem sicu" :laughing7:

--- Kraj citata ---

Ovo mi je poznato. Cura inace ne podrzava kupnju kita, auspuha i tih pi*darija ali opcenito i vece ulaganje u skuter osim sto navija i nagovara da stavim onaj veci sic od redizajna runnera na staroga. Veci sic, udobnije i te price. Motor nesmijem kupiti ako mi je zivot mio, ali nexusa 250/300 smijem. 500 joj je vec prejak i prebrz. Tko bi to razumio  :dontknow:

Valter:
Mislim da ima negdje za kupiti naljepnice od Nexusa 300 koje savršeno odgovaraju na Nexus 500.

JosipMarijanovic:

--- Citat: Valter - 29 Lipanj, 2015, 07:56:19 ---Mislim da ima negdje za kupiti naljepnice od Nexusa 300 koje savršeno odgovaraju na Nexus 500.

--- Kraj citata ---

Ehh da je tako jednostavno. Jos uvijek u papirima vidi kubikazu. Ma velim vam ja. Svo zlo u svijetu dolazi od zena

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju