Tehnički kutak > Garaža

Gilera Nexus 500ie by ljubo46

<< < (105/120) > >>

Bikelover:

--- Citat: Tomi_ZG - 15 Lipanj, 2015, 22:41:21 ---
--- Citat: balki - 15 Lipanj, 2015, 22:05:15 ---
--- Citat: nomad - 15 Lipanj, 2015, 21:52:03 ---scootsmart isto treba ugrijati dobro da radi kako treba, ali super je guma za te novce i traje dugo, jedino sto treba pazit na glatku ispoliranu cestu na semaforima  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

Dali su Power Pure ili Diablo ili neke trece bolje po tom pitanju? (tj. dali su bolji izbor?)

--- Kraj citata ---
PP su bolje po tom pitanju,nokat ti se zapikne i u hladnu,diablo imam i odlično drže po suhom samo se teže zagriju na 50ki,za nekakvog vxr-a bi bile majka.

--- Kraj citata ---

Točno tako, za vxr-a su majka ;D Također i metzeler feelfree slična njoj je malo lošija ali dulje traje, dok ova pireli nakon 2000 km mrtva, metzeler 3000 km bar je tako meni bilo za ljeto :icon_biggrin: Sad ce opet diablo gore :headbang:

ljubo46:
Evo ga scootsmartice namontirane, nakon kratke probne voznje primjecujem da skuter lakše pada u zavoj, ako me razumijete, jer su te gume jako okruglog gljivastog oblika. Sada cu se morati priviknuti na taj nacin voznje. Skuter je mirniji i fino plovi cestom, jbg razlika je stare i potrošene i nove gume. Ipak je to prvi kontakt s podlogom.

Ukupno me s montazom, novim ventilima i balansiranjem izaslo 1420kn

sutra na kupanje i to je to samo lovimo kilometre.. ;D

andy:
Jel sto veća krajnja sad s novim gumama :D

Kud se pici na kupanje :)

ljubo46:
Ma na kupanje nexa mislim. Moram musice oprat. ;D
haha krajnju jos provjerim pa javim, tj snimim video mozda  :icon_thumright:

andy:
Aha  :toothy12:

Jel vrti sad na glatkoj cesti  :)

Navigacija