Tehnički kutak > Garaža
Gilera Nexus 500ie by ljubo46
Bikelover:
--- Citat: Tomi_ZG - 15 Lipanj, 2015, 22:41:21 ---
--- Citat: balki - 15 Lipanj, 2015, 22:05:15 ---
--- Citat: nomad - 15 Lipanj, 2015, 21:52:03 ---scootsmart isto treba ugrijati dobro da radi kako treba, ali super je guma za te novce i traje dugo, jedino sto treba pazit na glatku ispoliranu cestu na semaforima :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Dali su Power Pure ili Diablo ili neke trece bolje po tom pitanju? (tj. dali su bolji izbor?)
--- Kraj citata ---
PP su bolje po tom pitanju,nokat ti se zapikne i u hladnu,diablo imam i odlično drže po suhom samo se teže zagriju na 50ki,za nekakvog vxr-a bi bile majka.
--- Kraj citata ---
Točno tako, za vxr-a su majka ;D Također i metzeler feelfree slična njoj je malo lošija ali dulje traje, dok ova pireli nakon 2000 km mrtva, metzeler 3000 km bar je tako meni bilo za ljeto :icon_biggrin: Sad ce opet diablo gore :headbang:
ljubo46:
Evo ga scootsmartice namontirane, nakon kratke probne voznje primjecujem da skuter lakše pada u zavoj, ako me razumijete, jer su te gume jako okruglog gljivastog oblika. Sada cu se morati priviknuti na taj nacin voznje. Skuter je mirniji i fino plovi cestom, jbg razlika je stare i potrošene i nove gume. Ipak je to prvi kontakt s podlogom.
Ukupno me s montazom, novim ventilima i balansiranjem izaslo 1420kn
sutra na kupanje i to je to samo lovimo kilometre.. ;D
andy:
Jel sto veća krajnja sad s novim gumama :D
Kud se pici na kupanje :)
ljubo46:
Ma na kupanje nexa mislim. Moram musice oprat. ;D
haha krajnju jos provjerim pa javim, tj snimim video mozda :icon_thumright:
andy:
Aha :toothy12:
Jel vrti sad na glatkoj cesti :)
Navigacija