Tehnički kutak > Garaža

Gilera Nexus 500ie by ljubo46

<< < (104/120) > >>

nomad:
scootsmart isto treba ugrijati dobro da radi kako treba, ali super je guma za te novce i traje dugo, jedino sto treba pazit na glatku ispoliranu cestu na semaforima  :icon_tongue:

plocice su na taman  :icon_thumright:

balki:

--- Citat: nomad - 15 Lipanj, 2015, 21:52:03 ---scootsmart isto treba ugrijati dobro da radi kako treba, ali super je guma za te novce i traje dugo, jedino sto treba pazit na glatku ispoliranu cestu na semaforima  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

Dali su Power Pure ili Diablo ili neke trece bolje po tom pitanju? (tj. dali su bolji izbor?)

nomad:
Diablo sam imao na nakitanoj pedesetki i bio sam prezadovoljan, jednio problem sto ih nema bas u raznim dimenzijama.

pitaj ovdje, dobit ces vise odgovora   http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,812.msg1222752.html#msg1222752

Tomi_ZG:

--- Citat: balki - 15 Lipanj, 2015, 22:05:15 ---
--- Citat: nomad - 15 Lipanj, 2015, 21:52:03 ---scootsmart isto treba ugrijati dobro da radi kako treba, ali super je guma za te novce i traje dugo, jedino sto treba pazit na glatku ispoliranu cestu na semaforima  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

Dali su Power Pure ili Diablo ili neke trece bolje po tom pitanju? (tj. dali su bolji izbor?)

--- Kraj citata ---
PP su bolje po tom pitanju,nokat ti se zapikne i u hladnu,diablo imam i odlično drže po suhom samo se teže zagriju na 50ki,za nekakvog vxr-a bi bile majka.

SF2 Freak:

--- Citat: Tomi_ZG - 15 Lipanj, 2015, 22:41:21 ---
--- Citat: balki - 15 Lipanj, 2015, 22:05:15 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
PP su bolje po tom pitanju,nokat ti se zapikne i u hladnu,diablo imam i odlično drže po suhom samo se teže zagriju na 50ki,za nekakvog vxr-a bi bile majka.

--- Kraj citata ---
Evo su još bolje jer su jeftinije a griju se bolesno brzo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju