Tehnički kutak > Garaža

Gilera Nexus 500ie by ljubo46

<< < (62/120) > >>

ljubo46:
Sutra cu probat iako mi to i nije bitno. Mozda i koji video snimim pa stavim da vidite kako kolje nex.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Rox-Rab:
ja sam taj hi-speed imao na roxu i to mi je bio naj vario koji sam imao  :icon_thumright:

ajd kad ga testiras javi dojmove i dal je stvarno toliko brzi i jaci, ako je mogao bi razmislit i ja da ga piknem na svoga  :drunken_smilie:

ljubo46:
Ma probao sam to je drugi motor sad. Trga covjece. Ubrzava brutalno. Presretan sam. Nisam ocekivao takvu exploziju snage

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Rox-Rab:
s koje stranice si ga uzeo vidim da na centru imaju samo speedcontrol i multivar a to ne bi uzimao ( kad bi uzimao )  ?

ljubo46:

--- Citat: Rox-Rab - 22 Srpanj, 2014, 18:01:58 ---s koje stranice si ga uzeo vidim da na centru imaju samo speedcontrol i multivar a to ne bi uzimao ( kad bi uzimao )  ?

--- Kraj citata ---
evo to je naruceno a doslo je ovo gore...hahah ja sad tek skužio kad si rekao..a to nije isto ili?
dobio sam i rolice 12 i 14gr..14gr sam stavio
pogledaj kod mene šifru na kutiji i na linku šifru...iste su.. :icon_thumright:

http://www.scooter-center.com/product/P241636/Variator+Kit+POLINI+Speedcontrol+Piaggio+500+cc+Master+since+May+2004?meta=?cat=A_GILERA_NEXUS500SP&catmatch=CAT_ANTRIEB_VARIOMATIK

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju