Tehnički kutak > Garaža

Gilera Nexus 500ie by ljubo46

<< < (61/120) > >>

Grale:
Pa ajd onda do vulkanizera, pa nek ti skine, ti stegneš sa svojim i onda doma otšarafiš :P
Ako nemožeš otšarafit sa svojim pištoljom, onda sigurno nebudeš mogel ni ručno, možeš samo nešto iskrivit :icon_biggrin:

3alfa3:

--- Citat: Grale - 10 Srpanj, 2014, 21:53:08 ---Ako nemožeš otšarafit sa svojim pištoljom, onda sigurno nebudeš mogel ni ručno, možeš samo nešto iskrivit :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

ljubo46:

--- Citat: Grale - 10 Srpanj, 2014, 21:53:08 ---Ako nemožeš otšarafit sa svojim pištoljom, onda sigurno nebudeš mogel ni ručno, možeš samo nešto iskrivit :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
eeeee tak baš smotan nisam..haha budem valjda nekako a i nije mi od kuće daleko jedan automehaničar. cca 500metara pa cu ako nista drugo odgurat nexa.. ;D

ljubo46:
Veeeeliki update
došao danas variomat polini........
i odmah sam ga namontirao....ljudi moji ovaj maxi skuter sad ide kao nenormalan..ne mogu vjerovat koliko sam dobio na ubrzanju, snagi, nema vibracija i trešnje na startu..drukciji je zvuk..ma sve...drugi motor..imam osjecaj da do stotke dođe duplo brže...ispucava da je to strašno..nije mi ni lipe žao (1500kn) :toothy9: :toothy9:
i da narucena je komplet vodena nova danas pa ce se i ona opet slagat... :icon_thumright:
evo slikica ugradnje...spasio me pneumatski pištolj iz lidla, uz muku je uspio odšarafit maticu variomata koja je bila namazana s onim ljepilom..

evo i starog variomata...

andy:
 :headbang: :headbang: :headbang:

A krajnja??  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju