Tehnički kutak > Garaža
Gilera Nexus 500ie by ljubo46
zrakoplovac:
--- Citat: ljubo46 - 06 Lipanj, 2014, 20:31:23 ---
--- Citat: Bikelover - 06 Lipanj, 2014, 19:30:31 ---Nemoj se tako puno vozit da ti ne dosadi ;D :toothy12:
--- Kraj citata ---
ma mislim koliko sam dosad na skuterima razno raznim napravio kilometara, zaista se sam sebi cudim kako mi nije dosadilo...to je ljubav prema dvokotačima...nista drugo.. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
i ja sam takav, kad se krenem vozit, ne stajem, nikad ne dojadi :dontknow:
balicdim:
da imam takvu mašinu ni meni nebi dosadila vožnja
na 50tki imam više km godišnje nego neko na autu kroz isti period
no da se vratimo na nexusa, tuku se km a jesi uložio u novu kacigu? najavljeni su neki planovi ali kako mi se čini gorivo ih popije ;D
ljubo46:
Haha da bas to, stalno kacigu zaobilazim. Dosli su topli dani pa ne osjetim neko puhanje. Na vecim brzinama sam ispod vizira. Ma stvar navike valjda. :toothy9:
Sad ce registracija izac pa to moram, pa onda vodena nova, za 4000km je veliki servis, pa mozda vario iza toga.
Ma stalno nesto. :icon_thumright:
ljubo46:
evo da malo dignemo temu..danas smo produžili registraciju i sad smo mirni godinu dana...tehnički i polica osiguranja su me sve skupa ispali 700kn :icon_tongue:. poslije registracije sam ga odvezao kod Steeefa na tretman...jer Nexus mi sad ima 21400km.
u 2 mjeseca sam napravio 4000km... :laughing11:
steeef će mu poštelat ventile, reparirat vodenu pumpu i očistit usisnu klapnu...tako da ima da mali prede ko mačak..hahah
onda ću idući mjesec još stavit novi variomat polini, novi remen, klizače, centralni feder i ublaživać udaraca...
onda mali bude spreman za slaganje novih kilometara..eto za sada toliko... :hello:
Bikelover:
Samo 700 kn :icon_scratch: Nemoguće...
Nema ide to tebi, vidi se da ga lipo paziš i neka, služit će te vjerno i samo gass :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju