Tehnički kutak > Garaža

Gilera Nexus 500ie by ljubo46

<< < (56/120) > >>

zrakoplovac:

--- Citat: Tomi_ZG - 28 Svibanj, 2014, 10:25:44 ---Ma kakve gužve u nedjelju,ak budete išli prema tu onda javi,ja sam tak planirao zapičit jedan dan u Samobor na pijaču,a i još par njih s foruma.
Zrakolomac runner će ti cvikat.

--- Kraj citata ---
haha, rezervna radilica i cilindar su pod sicem  :icon_thumright:
e to, u Samobor, ali preko zagorja s naše strane  :)

ljubo46:

--- Citat: zrakoplovac - 28 Svibanj, 2014, 11:15:13 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 28 Svibanj, 2014, 10:25:44 ---Ma kakve gužve u nedjelju,ak budete išli prema tu onda javi,ja sam tak planirao zapičit jedan dan u Samobor na pijaču,a i još par njih s foruma.
Zrakolomac runner će ti cvikat.

--- Kraj citata ---
haha, rezervna radilica i cilindar su pod sicem  :icon_thumright:
e to, u Samobor, ali preko zagorja s naše strane  :)

--- Kraj citata ---
to bi se moglo tako...znaci oko zagreba okolo...do samobora..samo da bude što dalje za voziti.. :icon_thumright:
Tomi--- negdje se nađemo da nam bude svima uz put koliko-toliko...
P.S ništa od vožnje kažu kišu, nije padala dugo,..ufff  :angry7: :angry7: :angry7:

ljubo46:
Evo da malo dignem temu
Nema nista novo nex se samo toci i vozi al bas vozi.
Kupljen je prije manje od mjesec i pol s 17000km a sad vec ima 20000km. Hahaha ne gasim ga.
Vodena i dalje pusti gdje koju kapljicu kad se pogorsa slozit ce se. Uglavnom nikvih problema hvala Bogu. Sam nek tak ostane. ;D evo slike za dokaz o kilometrima hahaha

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

Bikelover:
Nemoj se tako puno vozit da ti ne dosadi ;D :toothy12:

ljubo46:

--- Citat: Bikelover - 06 Lipanj, 2014, 19:30:31 ---Nemoj se tako puno vozit da ti ne dosadi ;D :toothy12:

--- Kraj citata ---
ma mislim koliko sam dosad na skuterima razno raznim napravio kilometara, zaista se sam sebi cudim kako mi nije dosadilo...to je ljubav prema dvokotačima...nista drugo.. :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju