Tehnički kutak > Garaža

Gilera Nexus 500ie by ljubo46

<< < (47/120) > >>

ljubo46:
evo da se malo javimo...prošlo je tocno mjesec dana kako sam kupio nexa i u tom periodu sam napravio 2000km.
jucer smo ja i cura otišli s njime na plitvička jezera i nazad..(450km) je izdržao da ih nije ni osjetio. starom cestom smo išli, svuda miris janjetine. vožnja između 70-100kmh..sve pet jedino jedan mali problemčić..ako ga se tako može nazvati..procurio mi je semering vodene pumpe...curi tako da u cijelom danu pusti 5kapi jedva primjetnih-..ali uglavnom stvar koja ce se uskoro moorati riješiti da bi normalno funkcionirao..išao sam bezveze pitati u Amitrade koliko košta reparatur set, kažu 650kn..u jebe..m ti.. :sad3: i to za kineski set. baš je napomenuo da nisu nešto i nema nikakve garancije da ce duže vrijeme držati...jeb.em ti sve... :angry7:
sad ne znam šta da radim i kupim..  :sad1:
no evo koja slika s puta na plitvice i s njih.. ;D

bukva:
Trebas rastavit i vidjet ako je lezaj ok i osovina nije poderana i ako je onaj semering koji drzi ulje dobar promjenis samo pakung koji brtvi ovaj dio prema "vodi"
ali treba rastavit da vidis stanje osovine

ljubo46:

--- Citat: bukva - 23 Svibanj, 2014, 08:25:46 ---Trebas rastavit i vidjet ako je lezaj ok i osovina nije poderana i ako je onaj semering koji drzi ulje dobar promjenis samo pakung koji brtvi ovaj dio prema "vodi"
ali treba rastavit da vidis stanje osovine

--- Kraj citata ---
da da kužim, ako je ovo zdravo, a gdje nać taj vrag za kupit posebno?

EDIT: to je ovo  http://www.easyparts.nl/product/0015497486/0-4019-1-m415-m2187-m6226-m2192-s14869-d39719/2192/Keerring_Waterpomp_Kit.html

JogFromYamaha:
ako hoces uzet posebno samo taj dio moras vidjeti dal postoji u piaggio katalogu
ako ima broj da se i uzeti

nexus tebe samo strasi zato kaj si ga pocel maziti prehiti se par put s njim pa ne imal muda prokapati nigdje

ljubo46:
ma narucim s easy parts i gotovo..nego zanima me na linku dolje kaže da se veliki dekl ne mora skidat kod novih eko3 mašina
evo uz pomoć nekog specijalnog alata ide sve dolje..koliko sam ja skužio
nek se javi neko iskusniji da kaže mišljenje...steeef i ostali master tjuneri ;D
evo pogledajte ovdje

http://malaguti-spidermax.blogspot.com/2011/09/weep-hole-and-water-pump-seal.html

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju