Tehnički kutak > Garaža
Gilera Nexus 500ie by ljubo46
steeef:
--- Citat: balicdim - 12 Svibanj, 2014, 18:38:59 ---
--- Citat: steeef - 11 Svibanj, 2014, 20:23:07 ---
--- Citat: _r0bi_ - 11 Svibanj, 2014, 19:31:52 ---
--- Citat: steeef - 10 Svibanj, 2014, 22:36:58 ---jel to sa šiping,ili?
--- Kraj citata ---
:nono: Stefica 64€ plus dostava(cca20€) ali je dostava expres i za svaku pohvalu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
uf bogati,prevec x800
--- Kraj citata ---
ajd ako imaš za takav stroj onda imaš i za vizir takve kvalitete
--- Kraj citata ---
nebi nikad dal tolke novce za vizir...pogotovo zato kad piše na njemu malossi..
ima lik koi radi vizire,dobiješ zatamnjen i ako oćeš za izgravitanum nekim k. za 300 kn.
da,videl sam taj vizir na jednom nexusu tj sr maxu kaj je bil kod nas na servisu i vjerujem da nije niš manje kvalitetan nego taj malossi..
ako niš drugo ko serijski je.
_r0bi_:
--- Citat: ljubo46 - 12 Svibanj, 2014, 19:17:52 ---hahaha spešl edišn vizir
nego danas sam mjenjao ulje u kočnicama na Nexusu..pri otvaranju posudice s uljem po boji vidim da nikada nije mjenjano..
znači ulje staro 8 godina. sada sam nalio novo Tutela dot 4
evo slike i pogledajte tu odvratnu muljasto crnu boju.. :angry7:
--- Kraj citata ---
I kod mene je bilo isto :angry7: ja neznam jel to toliki problem promjenit ili koji k :icon_scratch:
ljubo46:
Pa izgleda da je problem svima.
A to je nesto najbitnije sto postoji za sigurnost voznje.
Ja to volim sve kak treba imat i onda nemam straha od jaceg kocenja i kad se kocnice dobro zgriju. Pogotovo sad kad dode ljeto. 1litra tutele je 70kn i s popustom ga dobijem jos jeftinije a imam za na autu i na motoru za promjenit i vozim se bez brige bar 3god.
Izmjena je trajala kojih 20-tak minuta.
Tomi_ZG:
Ak je ovo ovak crno kak je tek kod mene na 30+k :toothy3:
Ljubo jesi probao stavit foliju na vizir? Pitam zato kaj mi je dosta ljudi reklo da se neće držat na viziru,zakaj,ne znam.
ljubo46:
Nisam probavao foliju stavljat vise poslije 3metra koja nikak nisam uspio. Dat cu to proficu da napravi pa cemo vidjeti sta i kako bude. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju